THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Опитайте SOUL REDEEMER, новата функция в сайта

Опитайте SOUL REDEEMER, новата функция в сайта
BG1 от 2

В последните месеци променям доста неща в кода на сайта (предимно такива, които не можете да видите).
Днес  ви представям едно ново допълнение към него, което искрено се радвам да споделя с всички  вас  и лично на мен ще ми е от полза в бъдеще – функцията „Soul Redeemer“.
Чрез бутона „SOUL REDEEMER“ долу вляво в сайта (десктоп) и отдолу над търсачката (мобилни устройства)  ще можете на случаен принцип да си теглите „музикално късметче“, в общи линии.
Натискайки бутона, ще бъдете препратени към случайно избрано заглавие от всички над 4000, публикувани до момента в сайта.

Когато ви стане скучно и се чудите какво да слушате или просто имате нужда от това да върнете душата си на правилното място – просто кликнете бутона и той ще ви отведе до някое (може би) позабравено музикално съкровище.

 

Опитайте!

 

ПП: The Void е първият метъл уебзин в света, който предлага тази функция. Колко хубаво е това?!  Наслаждавайте се на новата мрачна придобивка!  

 

 

BG1 от 2

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.