THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Magna Lua Ordem M​í​stica“, новият албум на Angrenost

Чуйте „Magna Lua Ordem M​í​stica“, новият албум на Angrenost

Култовата португалска блек метъл банда Angrenost издаде своя трети дългосвирещ албум, „Magna Lua Ordem M​í​stica“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Norma Evangelium Diaboli, като е налично в дигитален формат и на физически носител – диск и плоча, на следния адрес: https://bit.ly/3SOPSw5.

Възникнали в северна Португалия в годините на формиране на втората вълна на блек метъла, Angrenost се определят не от продукцията, а от неортодоксалната си еволюция. С корени, спуснати от Pursan и A. Ara, проектът е съд за изследване на злото в човека, освободен от ограниченията на преобладаващата сцена или настоящите тенденции.

Повторното събиране на Pursan с A. Ara, заедно с Erdsaf и M. Skúlason, доведе до най-зрялото и вдъхновено предложение на Angrenost до момента: „Magna Lua Ordem Mística“ („Мистичният орден на Великата луна“). Произведение, изпълнено с традиция от изминали времена, издигнато от майсторството на звука, както и от думите и духа, които го карат да блести с различна светлина.

Албумът кани слушателите да тръгнат по съзерцателен път през ефимерната природа на съществуването. Това е разказ за пътуването на човечеството от тихите води на нематериалния план в смъртната сфера на хаоса и покварата – свят, в който небесната връзка се разкъсва и душата на човека се сблъсква със сурови въплъщения на дяволското.

„Magna Lua Ordem Mística“ стои на кръстопътя между традицията и модерността, съчетавайки езотеричното знание с тънкостите на композицията. Той представлява искрено и силно представяне на всичко, което прави блек метъла неясна и зловеща форма на изкуство.

 

 

 

Съдържание:
1.Interlúnio: O Arco Escuro e a Seta de prata 05:32
2.Côncava: Fornalha lunar… os abismos da Manifestação 05:52
3.Crescente: No fio de lua o enforcado 06:16
4.Corcunda: Da prata gibosa, a foice do Mago 09:00
5.Água Real: Na ampulheta o diabo, enxofre por firmamento 09:00
6.Disseminadora: Caverna solar… os breus da Contemplação 06:18
7.Minguante: No coração de pedra, a fortaleza do Ermita 04:15
8.Balsâmica: Nos fumos esquecimento, dédalos de enxofre 08:54

 

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.