THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Премиерен сингъл от предстоящия албум на STILLEKLANG

Премиерен сингъл от предстоящия албум на STILLEKLANG

Самостоятелният германски атмосферичен блек метъл проект STILLEKLANG разкри първи сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Tr​ä​nen der Vergangenheit – Part II“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 29-ти ноември чрез лейбъла Crawling Chaos, като може да бъде открито в дигитален формат и на физически носител – дискове в лимитиран тираж (https://bit.ly/47jQqi7).
Продуцент на албума е Patrick Urban (Dämmerfarben, Dystertid, Panopticon и др.), като с мастерирането се заема Spenser Morris (Saor, Grift и др.).

STILLEKLANG е солов проект на Fabian Veith, който композира музиката и пише всички текстове. Той е подкрепен от гостуващи музиканти като Marcus Röll, който свири на барабани и е познат от проекти като GERNOTSHAGEN или HERBSTLETHARGIE, а също така прави и дизайнът на обложката за изданието.

След като STILLEKLANG издаде първата част на „Tränen der Vergangenheit“ точно преди една година, сега излиза дългоочакваното продължение. Песните и в двата албума са от един и същи период, както по отношение на композициите, така и по отношение на записа и мастеринга. Гост-музикантите Markus Röll (Gernotshagen, Herbstlethargie) на барабани и M. на цигулка също участват и тук по подобие на предишното издание.Както и преди, имаме работа с меланхолично и ориентирано към природата произведение, което слива груби елементи от блек метъл с пиано, акустична китара и цигулка. С излизането на тази втора част се затваря и главата „TR​Ä​NEN DER VERGANGENHEIT“.

 

 

Съдържание:
1.Sehnsucht lauert…
2.Du schweigst
3.Regenbogen
4.Ein Liebeslied… an den Schmerz
5.Sorg dich nicht
6.Nichts wird so sein wie es einmal war
7.Greif nach den Sternen…

 

 

Чуйте премиерния сингъл, „Sehnsucht lauert…“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.