THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли и първи сингъл от предстоящия албум на PESTILENGTH

Детайли и първи сингъл от предстоящия албум на PESTILENGTH

Две години след издаването на „Basom Gryphos“ – албумът , който циментира репутацията на PESTILENGTH на скрито съкровище в ъндърграунд сцената, корозивното дет метъл дуо анонсира своя трети дългосвирещ албум, дебютен в редиците на лейбъла Debemur Morti Productions.
Студийното заглавие носи името „Solar Clorex“ и ще бъде издадено на 16-ти февруари 2024-та.
Според думите на лейбъла, това е най-брилянтният пример за мрачната обаятелна алхимия на групата и техния уникален подход за създаване на пълно звуково излъчване.

Съдържа девет нови композиции:

01. Intraexsanguination
02. Neerv
03. Occlusive
04. Enthronos Wormwomb
05. Baleful Profusion
06. Dilution Haep
07. Oxide Veils
08. Choirs Of None
09. Verbalist Aphonee

„Solar Clorex“ е записан и смесен в Submarino Records през пролетта на 2023-та година. Мастерирането е дело на S. от The Empty Hall studio, а Namurian Visions изработва обложката на албума.

Едновременно с това съобщение, PESTILENGTH предлагат първи слухов поглед към последния си шедьовър. Новото парче „Neerv“ е страхотно сливане на дива интензивност и сложни аранжименти, показващи умела китарна работа и динамично свирене на барабани. Подчертани от суров микс от гърлено ръмжене и зловеща дълбочина на гласа, PESTILENGTH изплитат завладяващ звуков пейзаж.

Чуйте парчето по-долу:

M. разказва повече за албума и първото парче от него:
„Създаден под трескави делириуми, „Solar Clorex“ стои над органичните реакции на нечовешки същества или каквито и да било творения. Тотално облъчваща изгаряща материя ще нулира всяка форма на живот. Новият албум е логичната стъпка напред от „Basom Gryphos“, тъй като това ранно създание беше само слабо предупреждение. Облъчващата касапница е планирана да остави нищо освен отломки от плът, дърво, метал, камък…

„Neerv“ трябваше да бъде експлозивен, пълен с презрение и невронни повреди… Това е добре оформена песен, която описва чудовищното предложение на предстоящия катаклизъм. Нервите се сриват, системите се провалят!“

 

 

„Solar Clorex“ ще бъде издаден на диск и плоча на 16-ти февруари чрез лейбъла Debemur Morti Productions, като предварителните поръчки са стартирани на следния адрес :https://bit.ly/48pxwWS.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.