THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

ABIGOR представят албума „Taphonomia Aeternitatis – Gesänge im Leichenlicht der Welt“

ABIGOR представят албума „Taphonomia Aeternitatis – Gesänge im Leichenlicht der Welt“

Култовата австрийска блек метъл банд ABIGOR представи за свободно слушане последния си дългосвирещ албум, „Taphonomia Aeternitatis – Gesänge im Leichenlicht der Welt“.
Студийното заглавие бележи 30-тата годишнина от създаването на бандата, като бе издадено на 21-ви декември през изминалата година на физически носител чрез лейбъла WTC Productions.

Плочи и дискове все още можете да откриете тук: https://bit.ly/3vMhQPu.

Групата сподели следното изказване малко след новината за издаване на албума, обяснявайки решението си да не го разпространи дигитално веднага:
„Това е най-разнообразният ни албум досега, който би трябвало да изненада слушателите при първото превъртане. Затова и искахме да изживеете нещата изцяло, оставяйки музиката да постигне възможно най-голямото си въздействие, когато поставите „Taphonomia Aeternitatis“ във вашето стерео. За първи път не разпространихме никакви визуализации именно поради тази причина. Човек трябва да извлече такъв вид вълнение от първите няколко слушания, което беше обичайно преди 30, 40 години, когато групите не играеха на сигурно с предсказуеми албуми и когато услугите за стрийминг не предлагаха 24/7 наличност – и с него, консуматорска скука и пренасищане.
Тези, които ще поръчат бързо веднага щом албумът е наличен, следователно трябва да могат да се впуснат в по-дълбоко приключение и да намерят страхотен контраст и серпентини, които не сме предлагали преди.“ 

 

 

 

Съдържание:
1.Halt the Wheel of Timeless Change 04:48
2.Soldaten Satans 06:09
3.Feasting on the Prophet’s Blood 06:00
4.Extermination Angel 05:07
5.Cult of Elder Chaos 06:52
6.Burning Hell 06:34
7.Forniotrs Weltenreise 06:10
8.Morning Star Anthropophagia 06:34

 

 

 

Чуйте „Taphonomia Aeternitatis – Gesänge im Leichenlicht der Welt“ по-долу:

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.