THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на MORBONOCT

Първи сингъл от предстоящия албум на MORBONOCT

MORBONOCT стартира като студиен проект 2021-ва година, с издаването на дебютния албум „Anmet“. В състава е Alexander Medvedev, който отговаря за всички инструменти. В средата на 2023 г. към проекта се присъединява и  новият вокалист David Welnicki. Основната идея на проекта още тогава е темата за космическото пространство, която също се отразява в звука и съпровода на плътни атмосферни платна на заден план.

Alexander коментира: „Идеята на албума е да се намери баланс между светъл и тъмен звук. Тъй като първоначално основната тема беше космосът и всичко свързано с него, беше решено да се докоснат не само тъмните страни на това явление. Този път реших  да не се използват никакви прогресивни елементи. Резултатът беше по-пространствен звук, с масивен фон от неземни звуци. Иначе в новия албум използвах различен подход само при записа на синтезаторите. Те бяха композирани и записани изключително при пътувания сред природата , до бреговете на Балтийско море.“

Музиката за новия албум е записана, смесена и мастерирана от Alexander Medvedev. Обложката е дело на Svetlana Medvedeva. Новият албум, озаглавен „The Highest Purpose“, ще бъде издаден дигитално на 19-ти  февруари.

Скоро ще бъдат активни предварителните поръчки в BandCamp страницата на проекта : https://morbonoct.bandcamp.com, тогава ще бъдат разкрити и допълнителните детайли около „The Highest Purpose“.

 

 

Чуйте сингъла „Mortal Shell“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.