THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте “Of Sinful Nature”, новият албум на LVME

Чуйте “Of Sinful Nature”, новият албум на LVME

Интернационалната блек метъл група LVME издаде своя втори дългосвирещ албум, “Of Sinful Nature”. Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Norma Evangelium Diaboli (NoEvDia).

LVME твърдо поддържат същността на традиционния блек метъл, като същевременно смело разширяват своя музикален обхват. “Of Sinful Nature” представя пет експертно изработени песни, които се противопоставят на конвенциите.
Този албум е интензивна блек метъл проповед, белязана от течно сливане на сложни рифове и изненадващи обрати; мощен израз на сурова, необуздана и непокорна енергия.

“Of Sinful Nature” се откроява с автентичното си качество на продукцията – истинско удоволствие за тези, които са запознати с дивата сила на аналогов комплект барабани. Продукцията на албума се връща към органичния звук от предишни десетилетия, обогатен с песъчинките на изцяло аналоговия мастеринг.

След като се потопите в „Of Sinful Nature“, ще бъдете пометени от властното му присъствие за четиридесет и пет минути. Този албум е преживяване, което трябва да прегърнете и да му се отдадете, празник на блек метъла и неговия завладяващ дух.

Поръчки на физически носители са възможни на следния адрес: https://bit.ly/3Up9wQc

 

Съдържание:
1.The Venomous Fire
2.Strix rêverie
3.Without Light nor Guide
4.Into Ashen Stone
5.Obenaus und Nirgends an!

 

Чуйте заглавието по-долу:

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.