THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия албум на ARISTARCHOS

Детайли около предстоящия албум на ARISTARCHOS

Великобританският блек метъл проект Aristarchos разкри първи сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум, „Martyr of Fire and Star“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 5-ти април чрез лейбъла Vendetta Records, като ще бъде налично както в дигитален формат, така и на физически носител – плоча, диск и аудиокасета.

Aristarchos се появява отново, за да изследва по-нататък студените ръбове на душата и бездушното. Дихотомия, реверсия, изповед, различие на състояния и аз, звук и ярост, звезди и пламъци. Наблюдение в крайност. Да гори ярко в бездната и отвъд нея. Голямата намотка, остъргана и изхвърлена, предадена на чистотата на огъня.

Тази втора глава очертава непознат път отвъд тревогите на смъртността до състояние извън познатата реалност. Изоставяне на битието и приемане на празнотата. Отвъд тялото, отвъд ума, отвъд духа и душата. Нищо друго освен най-чистият пламък и подчинение на огнените кухини. Станете свидетел на сливането на волята и звездите, вярата и огъня и великото принасяне на себе си и душата на вечния пламък. Приемане и възнесение. Изгаряне отвъд съществуването.

 

 

Съдържание:
I Atrium – Martyr of Star and Fire
II Orb – Shadow Memories of the Enlived amid the Deathless Aether
III Oath – Dispersal of the Spectral Awning in Perpetual Flame
IV Adornment – Endless Syzygies of the Constant Immaterial

 

 

Чуйте откъс от албума тук:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.