THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Veneration“, новият албум на VIRCOLAC

Чуйте „Veneration“, новият албум на VIRCOLAC

С втория си албум „Veneration“, ирландците VIRCOLAC балансират по ръба на бръснача… уверено и с бойни ботуши… създавайки най-доброто си издание до момента.
Албумът обхваща целия свят на дет метъла, но добавя и други, много по-мрачни нюанси. Вълците успяха да създадат албум, пълен с гняв и трагедия. Албум, пълен с обреченост и убеждение, и те го изплюват в свят, който очевидно се задушава от обикновени, бездушни и технически „перфектни“ стандартни „дет метъл“ издания.
Едва ли можеш да пишеш и свириш дет метъл по по-личен и емоционален начин. Въпреки че албумът не разкрива своята цялост при първи контакт, той ще бъде щедър за тези, които се ангажират изцяло с него. „Veneration“ лъкатуши между холерични изблици и епични аранжименти със зловеща, дълбоко погребална атмосфера, която очевидно само ирландските групи са способни да напишат.
„Veneration“ е кърваво, епично и непреходно творение. Той съчетава традиция и поглед напред във времето, като съзнателно отхвърля всичко, което е изпипано, модерно или крещящо. Резултатът: VIRCOLAC се завръщат с двоен мрак и огънят им е по-ярък, и бавно се прокрадва под кожата ви.

 

 

 

Съдържание:
1.The Lament (I Am Calling You) 03:10
2.Veneration 05:14
3.Unrepentant 04:09
4.Our Burden of Stone on Bone 07:53
5.All Comes to Pass, Nothing Shall Remain 03:30
6.Reflection 04:08
7.She is Calling Me (I. War II. Death III. Redemption) 08:40

 

 

Чуйте албума по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.