THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „In The Twilight Grey“, новият албум на Necrophobic

Чуйте „In The Twilight Grey“, новият албум на Necrophobic

Шведските блек/дет метъл ветерани Necrophobic издадоха днес своя десети дългосвирещ албум, „In The Twilight Grey“!
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Century Media Records.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3TlLDZn

С повече от тридесет години активна, подла служба под  шипове и куршуми, NECROPHOBIC са безспорни легенди в дет и блек метъл сцената. Създадени през 1989 г. от барабаниста Joakim Sterner, Blackhearts от Стокхолм разпространяват уникална и безстрашна визия от самото начало. NECROPHOBIC създават своя собствена смела и ярка идентичност, внушавайки плътно мелодичен, но безкрайно злобен поглед върху зловещия екстремен метъл, на който безброй по-слаби банди са подражавали оттогава.
Въпреки многобройните промени в състава и моментите на смут, тъмната светлина на NECROPHOBIC никога не е помръквала. В резултат на това, когато най-ефикасният състав на групата се събра отново за „Mark Of The Necrogram“ през 2018 г.,  като беше очевидно както за феновете, така и за критиците, че шведският квинтет се завръща към блестящата форма, която за първи път циментира репутацията им.
С китаристите Sebastian Ramstedt и Johan Bergeback отново в групата след петгодишна пауза, това беше очевиден връх в кариерата за всички заинтересовани. Не само най-добре звучащият запис в кариерата на групата, но и един от най-чудовищно драматичните и разрушителни записи на десетилетието, той направи перспективата за следващите албуми на NECROPHOBIC още по-апетитна.
С техния 10-ти студиен албум, “In the Twilight Grey”, шведските блек/дет метъл майстори се гмуркат още по-дълбоко в черните сенки. Албумът отново е продуциран, миксиран и мастериран от Fredrik Folkare (от дет метъл иконите Unleashed) в Chrome Studios, Стокхолм и е проектиран в тясно сътрудничество с  Folkare и самата група. “In the Twilight Grey” предлага не само класически NECROPHOBIC съкровища като “Stormcrow” или заглавната песен, но също и тържествени пътешествия в мрака като завладяващата “Nordanvind”.
“In The Twilight Grey” се предлага под формата на лимитиран тираж CD Mediabook (включително 2 бонус песни), Gatefold black LP, Standard CD Jewelcase и в дигитален формат.

 

 

Съдържание:
1. Grace of the Past
2. Clavis Inferni
3. As Stars Collide
4. Stormcrow
5. Shadows of the Brightest Night
6. Mirrors of a Thousand Lakes
7. Cast in Stone
8. Nordanvind
9. In the Twilight Grey
10. Ascension (Episode Four)

 

 

 

Чуйте албума по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.