THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на Dødsferd

Първи сингъл от предстоящия албум на Dødsferd

Активна повече от 20 години и все още усъвършенстваща своето наследство като една от най-добрите ъндърграунд блек метъл банди в Гърция, Dødsferd обединиха усилията си с Hypnotic Dirge Records във връзка с издаването на дванадесетия им студиен дългосвирещ албум, озаглавен „Wrath“, на 10-ти май!
Три години след последния дългосвирещ албум на Dødsferd “Suicide and the rest of your kind will follow Part II”, новият албум “Wrath” обещава да бъде безпрепятствена, безкомпромисна атака от суров блек метъл, изпълнена с ярост и страст като винаги може да се очаква от Dødsferd, а също така и енергично обвинение срещу социалните и икономически последици от капитализма, политическата корупция, екоцида и най-големия аргумент срещу нашата цивилизованост – войната.
Дванадесетият албум на гръцките ъндърграунд блек метъл легиони Dødsferd излиза тази пролет – изключително силен нов опус, който доказва, че Dødsferd все още е на върха на играта си!
Обложката е направена от дългогодишния съмишленик на Dødsferd George Gyzis (това е деветият му път, когато изработва обложката за албум на Dødsferd), а графичният дизайн и оформлението са на Nikos Stavridakis (VisionBlack).
Записите на музиката в заглавието са извършени на различни локации, като смесването е поверено на Giannis Leledakis от The Omegha Studio, а мастерирането е дело на Nasos Nomikos от Vu Productions Mastering Studio.
Цялата музика и текстовете са написани от Wrath, в пълно усамотение.

 

 

Съдържание:
1. Restoration of Justice
2. Decay of Sanity
3.Raging Lust of Creation
4. Spiritual Lethargy
5.Heaven Drops With Human Filth
6. Failure Ablaze in Your Existence
7.Back to My Homeland… A Beast in Calm (vinyl exclusive)

 

 

Чуйте сингъла  „Restoration of Justice“:

 

„Restoration of Justice“ се занимава с некадърността и корупцията в гръцката държава, като същевременно се занимава с катастрофални природни бедствия, полицейска бруталност и нейната подкрепа за колониални геополитически проекти.

 

 

Звукозаписният състав на албума е следният:
Wrath – всички вокали и китари
Neptunus – бас
N.D. – барабани

 

Полезни връзки:
https://fycrecords.com/dodsferd
https://dodsferdofficial.bandcamp.com/

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.