THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на PERCHTA

Първи сингъл от предстоящия албум на PERCHTA

Австрийското блек/фолк метъл дуо PERCHTA разкри първи сингъл от предстоящия си втори дългосвирещ албум!
С „D’Muata“, което се превежда на стар австрийски алпийски диалект като „Майката“, идеологът и вокалист Frau Percht и нейната банда създават феминистки манифест в границите на вдъхновения от фолклора блек метъл. Женствеността във всичките ѝ нюанси е доста нишова тема в този жанр, въпреки че е неделима част от всичко човешко и естествения свят около нас.
Заглавието ще бъде издадено на 14-ти юни чрез лейбъла Prophecy Productions, като предварителните поръчки на физическите носители са вече стартирани на следния адрес: https://bit.ly/3TIibw5.
Взели името си от предполагаема езическа богиня, PERCHTA се заражда като идея в Тирол, Австрия през 2017 г. с цел запазване и подмладяване на регионалните традиции. Три години по-късно PERCHTA издават дебютния си албум „Ufång“ (2020), който създава репутацията на групата като силно индивидуалистичен и уникален акт. Всички текстове на целия албум са интонирани на тиролски народен език. Думите са обвити в буря от тремоло китари и ритуален фолклор с пронизващи костите екстремни вокали на върха. След като турнетата се подновиха след глобалната пауза, PERCHTA също започнаха да печелят внимание и с изключителните си изпълнения на живо, което заздрави връзките в групата. Сега черната вещица от тиролските планини и нейната глутница се завръщат с вълшебен нов албум, който PERCHTA ще представи и на сцената по-късно през годината!

 

 

 

Съдържание:
1. Vom Verlånga
2. Ois wås ma san
3. Heiliges Bluat
4. Hebamm
5. D’Muata
6. Wehenkanon
7. Ausbruch
8. Långtuttin & Stampa
9. Mei Dianä Mei Bua

 

 

Чуйте сингъла „Vom Verlånga“ по-долу:

 

Тук можете да изгледате и официалното видео към сингъла, което е цензурирано от YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
2 Коментара
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
1 месец 🔥

Вещици и Магьосници в пъклено пътуване…Слава!!!Победи!!!Древни!!!Тайни!!!Боговете Ни!!!Нашите традиции…

Мирослав-Velzevul666
1 месец 🔥

…И нека цензурата гние…А тази която се налага в изкуството е новото духовно погубване…Лицемерни опити за подтискане на съзнанието в угодна форма на манипулация…
Да бъдем свободни във вярванията си и във възгледите си…
Пътуване в мъглата на сладострастието и в сянката на далечната горска шир…Там където ГИГАНТА пази тайните на ДРЕВНИТЕ…Отвъд всичко…
Вечен Мрак!!!

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.