THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Im finstren Tal“, дебютният албум на KOHLRABENSCHWARZ

Чуйте „Im finstren Tal“, дебютният албум на KOHLRABENSCHWARZ

KOHLRABENSCHWARZ („въгленово черно“) е новият блек метъл проект на бившия член на Lunar Aurora – Constantin König, включващ Dirk Rehfuß (Ex-Grabnebelfürsten, Allvaters Zorn, Voyager3) на вокали.
Предстоящия дебют на групата, „Im finstren Tal“, ще бъде издаден  официално на 29-ти март чрез лейбъла House of Inkantation.
„Kohlrabenschwarz“ се занимава с областите на ума, съзнанието и тези подсъзнателно дебнещи мисли, които ви смазват. Всяко човешко същество има тези области и някои трябва да се справят с непреодолимата им сила. Няма нищо „романтично тъмно“ в това, това е просто болка, опустошение, страх и безпокойство на високо ниво на загуба на контрол.
Този албум е написан в тъмни периоди и се опитва да ги илюстрира, да им даде лице и форма, за да може да ги хване, да се справи с тях и може би да се отърве от тях по този начин. Така „Kohlrabenschwarz“ иска да насърчи осъзнаването на проблемите на психичното здраве в една привидно „силна“ среда като метъл музиката.

Предварителните поръчки на физическите носители са стартирани на следния адрес: https://bit.ly/3T5ljT7.

 

 

 

Съдържание:
1.Der Weg nach unten
2.Tundra
3.Erinnerungen
4.Donnerwetter
5.Hoffnung
6.Am Ende der Nacht
7.Der letzte Schrei
8.Dunkler Stern

 

 

Чуйте албума по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
1 месец 🔥

Добра музика засягаща болезнени теми и каузи…А и метъл музиката може и да е брутална като изразно средство но е пълна с чувствителни Човеци… Тази музика смекчава раните и заличава душевните белези…Дали на отделният индивид или на обществото като цяло… Въпроса е дали обществото го заслужава и е достигнало до нивото за самооценка и го заслужава… Затова да бъдем първо индивидуалисти и ЛИЧНОСТИ.След това да изградим силно и мислещо общество…С критична маса и с подлагане на съмнение…На везните…Да бъдем лидери а не последователи…Не да бъдем парче месо в захапката на върховният хищник… Ние сме духовни…душевни „просяци“ в този фалшив свят….Поне… Прочети целия коментар »

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.