THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Nocturnal Will“, новият албум на Dödsrit

Чуйте „Nocturnal Will“, новият албум на Dödsrit

„…I am the nocturnal fire burning within“

 

Забулени в мъглата на Gyllbergen и съзнателната същност на нощния огън, горящ отвътре, ордите на Dödsrit са на път да разкрият своята нова примамка, подходящо озаглавена „Nocturnal Will“.
С шест химна, Dödsrit носят триумфална атмосфера, архаична сила и  мрачна радост, където всяка нота отеква с тежестта на предаността, страстта  и страданието.
Неспокойни и интуитивни, тези неосветени томове примамват  посърналите  песнопения от своето звучно хармонично въведение към забиването на победоносната кама в самото ядро на космоса под небесната воля на героично кръвопролитие.
Изключително динамичен и органичен, “Nocturnal Will” носи елементите на запис, който да устои на оковите на времето. От диви изтезавани вокали, съчетани със сложна китарна работа – пламтяща от завладяващи, но мрачни мелодични линии и акустични линии – до безмилостното ритмично, ударно нападение, симбиотичен водовъртеж от звук е създаден със завладяващи и мъчителни добродетели.
Написан с кръв и огън, “Nocturnal Will” пренеся носталгията и скръбта от старите дни в нов Еон, с воля и заповеднически тон, истински плам, който блести отвъд горящата жарава и задушаващата пепел.
“Nocturnal Will”  се разпространява чрез лейбъла Wolves of Hades в дигитален формат и на физически носител – лимитиран тираж дискове, плочи и аудиокасети (https://wolvesofhades.myshopify.com).
Продуценти на заглавието са Georgios Maxouris & Alexander Backlund.
Записите и смесването са извършени от Alexander Backlund във Fascination Street Studio, докато мастерирането е поверено на Jack Shirley от The Atomic Garden.
Обложката е творба на Burney, като рамката е дело на Samantha Muljat.

 

 

 

 

 

 

Съдържание:
1.Irjala
2.Nocturnal Fire
3.Ember and Ash
4.Utmed Gyllbergens Stig
5.As Death Comes Reaping
6.Celestial Will

 

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

 

 

Dödsrit са:

Christoffer Öster – китари и вокали
Georgios Maxouris – китари и вокали
Jelle Soolsma – бас
Brendan Duffy – барабани

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.