THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

THE GREAT OLD ONES работят върху записите на новия си албум

THE GREAT OLD ONES работят върху записите на новия си албум

Френските повелители на лъвкрафтската вселена The Great Old Ones разкриха страхотни новини от лагера си! Групата работи по дългоочаквания наследник на „Cosmicism“ (2019), като вече са записани трите китари – на Benjamin Guerry, Aurélien Edouard и Alexandre „Gart“ Rouleau.
Записите са осъществени в студио Sainte-Marthe.
Предстоящото заглавие ще бъде издадено чрез лейбъла Season of Mist и за него ще бъде разкрита  информация в близките месеци, като бандата споделя за момента с удовлетворение, че „насилствени, но и магически и мечтателни пейзажи са увековечени“, което не може да бъде сигнал за друго, освен за това, че ни очаква нещо не по-малко масивно и величествено от предните творби, пропити с космически ужас и запомнящи се мелодии.
Това също така и ще бъде първият албум на групата с новия барабанист Julian Deana, който вече може би сте виждали по време на последните концертни изпълнения на The Great Old Ones.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
1 месец 🔥

Още ясно си спомням как ги чух за първи път в един семплер на едно ъндърграунд списание…И онази тяхна Doom тежест и лепкавост…
Силни и Култови…

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.