THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте “In Honorem Mortis”, дебютният албум на AD MORTEM

Чуйте “In Honorem Mortis”, дебютният албум на AD MORTEM

Германската блек метъл банда Ad Mortem издаде своя  дебютен дългосвирещ албум, “In Honorem Mortis”.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Purity Through Fire, като може да бъде открито в сайта на лейбъла на диск, плоча и аудиокасета (https://bit.ly/3vx9ITe).
Обложката е творба на  Northem Art.

Ако има нещо сигурно в тези несигурни времена, това е, че Purity ThroughFire ще продължат да издигат знамето на днешния немски блек метъл: горди и чисти в експресията си, почитайки миналото, без да са обвързани с него, и проявявайки професионализъм, който не жертва истинския ъндърграунд дух. Техните най-нови екзекутори са Ad Mortem, които най-вероятно са вече добре познати на онези, които са успяли да чуят сплит албума им със знаменосците Mavorim, отново издаден чрез Purity ThroughFire през 2020-та година. Докато техните партньори  в конкретния сплит са истински титани на днешната тевтонска блек метъл сцена, Ad Mortem се оказаха трогателен двойник, демонстрирайки неоспорима физическа мощ.

Сега бандата се завръща, за да изпълни своя все още значителен потенциал с дебютния албум „In Honorem Mortis“. Тук Ad Mortem се отказва от всякакъв финес и отива към гърлото на слушащия бързо и пресметливо. Докато осемте химна, съставляващи дебютния им албум, се движат около петминутната граница, всичко в „In Honorem Mortis“ звучи неудържимо належащо. Безпроблемно преливащи, с  боен хипнотизиращ устрем. Разбира се, немският език прави тяхната блек метъл захапка по-твърда и обвита в излъскана, но мощна продукция и  блестящият хром, в който ще станем свидетели в „In Honorem Mortis“, е само острието на техния меч, който ще нанесе своя фатален удар. Поклонете се пред Ad Mortem и почувствайте сладкото им освобождаване!

 

 

 

 

Съдържание:
1. Von hohen Himmeln
2. Größer als das Leben
3. Labyrinth
4. Der letzte Feind
5. Urgewalt
6. Auf kalten Gräbern
7. Todesstreben
8. Death and Beyond

 

 

 

Чуйте албума по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.