THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на STORMCROW

Нов сингъл от предстоящия албум на STORMCROW

Италианската блек метъл банда STORMCROW разкри нов  сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, “Path to Ascension”.
Заглавието ще бъде издадено на 31-ви май 2024-та година чрез лейбъла Time To Kill Records , с когото групата подписа договор съвсем наскоро.

За тези, които не са чували до момента името STORMCROW – бандата се заражда през 1997-ма година и макар и да не е от най-активните групи на хоризонта, през годините издава два дългосвирещи албума, EP запис и демо, които успяват да достигнат до запалените почитатели на жанра. Освен това, бандата участва в редица европейски концерти редом с Dark Funeral, Enthroned, Shining и др. Но може да се каже, че сега настъпва „големият момент“ за формацията – STORMCROW се готвят за същински скок нагоре с “Path to Ascension”.

STORMCROW поддържат черния пламък в продължение на повече от 20 години от чисто обожание и уважение към жанра. Несъмнено те споделят част от същото ДНК на емблематичните блек метъл банди, които са се зародили преди тях, и докато техническите им способности добавят повече от впечатляващ размах, те действат според правилото „не усложнявайте прекалено много заради самото усложняване“. Поддържането на театралността до минимум в крайна сметка води до остър албум, който въплъщава плана на старошколксия блек метъл и включва както мелодия, така и епичен разказ.

 

 

 

 

Съдържание:
01. Astral Deconstruction
02. Dark Existence
03. Vulgus Vult Decipi
04. Detached
05. Ascension
06. Vertical Horizon
07. In This Solitude
08. Petit Dru
09. Ancient Forest

 

 

Чуйте сингъла „Petit Dru“ по-долу:

Групата споделя за песента: „Petit Dru е епичният връх, разположен в масива Монблан, който е покорен соло на 22 август 1955 г. от италианския алпинист Валтер Бонати. Песента разказва за това невъзможно предизвикателство, описано от него като „луда идея, породена от морална депресия“. Бонати прекарва шест дни на вертикална стена срещу своите демони, имал е халюцинации, в определени моменти дори си е помислял да се откаже, но огромната  сила на волята му позволява да покори този връх, най-трудният в живота му”.

 

 

Състав на групата:
Wraith – барабани
Tohrus – китари
Vastis – вокали
Astaroth – китари
Zedar – бас

 

 

Полезни връзки:
https://stormcrowblackmetal.bandcamp.com
https://www.facebook.com/StormcrowBlackMetal
https://www.instagram.com/stormcrowblack

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.