THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на MYTHRAEUM

Първи сингъл от предстоящия албум на MYTHRAEUM

Калифорнийската блек метъл банда MYTHRAEUM представя сингъла “Skies Torn Asunder”.
Песента е първото парче, представено от очаквания втори дългосвирещ албум на MYTHRAEUM, планиран за ранните дни на лятото тази година. В него бандата включва смазваща и технична ритъм секция, фолклорни мелодии, накъсана китарна магия и разтърсващи вокали.

Очаквайте скоро още новини, нова музика и старт на предварителните поръчки на албума, а същевременно се насладете на премиерата на сингъла “Skies Torn Asunder” по-долу:

 

“Skies Torn Asunder” се издига над предишното звучене на групата, като допълнително визуализира варварството, но същевременно и музикалното величие, което квинтетът притежава, със сигурност ще зарадва новите и старите фенове на суровата, студена и екстремна музика.

„Тази песен определено ще бъде любима на феновете на епичния метъл,” твърят MYTHRAEUM.

 

Сформирана преди няколко години, MYTHRAEUM се заражда от съзнанието на китариста Wraith (Alonzo Larios), който събра някои от най-добрите метъл музиканти в Сан Диего, които споделят същата искра от мистицизъм и мизантропични мисли, сполетяла блек метъл сцената в Скандинавия няколко десетилетия по-рано. Тези млади музиканти имат амбицията да създадат своя марка блек метъл, която се осмелява да разшири музикалните граници чрез смесване на смазваща тежест с мъчителна техничност и ефирни мелодии в алхимичен процес, който вплита езотерични митове за природата, боговете, любовта, омразата, смъртта и прераждане.

 

Полезни връзки:

www.facebook.com/mythraeum
www.instagram.com/mythraeum_official
www.mythraeum.bandcamp.com
www.m-theoryaudio.com

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.