THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Burning Obsidian Sun“, дебютният запис на OBSIDIAN SUN

Чуйте „Burning Obsidian Sun“, дебютният запис на OBSIDIAN SUN

Интернационалният блек метъл проект OBSIDIAN SUN издаде дебютния си EP запис,  подходящо озаглавен  „Burning Obsidian Sun“. Това издание бележи първия поглед към мултивселената на  Obscura, известна  също така от издигащата се блек метъл сила ASAGRAUM. Задълженията зад барабаните са поети от Averse Moon.
Албумът се разпространявачрез лейбъла Edged Circle Productions  както в дигитален формат, така и на физически носител – няколко вида плочи и дискове (https://bit.ly/3Uqi2OF).

OBSIDIAN SUN е самото въплъщение на по-тевтонския блек метъл стил от началото на 90-те и не се отдалечава от визиите, представени от основната група ASAGRAUM на Obscura. Когато нечие виждане представлява толкова чист огън, колкото и създателят зад това, не трябва да е голяма изненада, че атмосферата няма да се различава експоненциално от своя източник. Чистата визия и отдадеността на тъмните изкуства е работа на фокус и постоянен курс в дадена посока.

“Burning Obsidian Sun” е миксиран и мастериран от Scott Elliott в Herrz Recording Studio и включва невероятни произведения на изкуството от Viasiniestra, които придружават първата глава от блек метъл атмосферата на OBSIDIAN SUN. Поддайте се и почувствайте изгарянето на ОБСИДИАНОВОТО СЛЪНЦЕ.

 

 

 

Съдържание:
1.Burning Obsidian Sun
2.Serpents of the Whispering Moon
3.Triangle of Crawling Flames
4.Streams from the Dark Temple

 

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.