THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

SATANIC NORTH представят сингъла „Behind the Inverted Cross“

SATANIC NORTH представят сингъла „Behind the Inverted Cross“

Нещо ново и зловещо се задава на хоризонта! SATANIC NORTH е онова, което се случва, когато двама добре познати финландски артиста се вглеждат в бездната твърде дълго. Petri Lindroos (Ensiferum, Warmen) и Janne Parviainen (Ensiferum) са опитни музиканти, гледащи в бездната толкова дълго, че в даден момент бездната с интерес започва да поглежда към тях. И определено харесва онова, което вижда. Новото блек метъл братство SATANIC NORTH обяви едноименния си дебют, обгърнат в пленителен мрак, готов да върне славата на жанра.

Десет сатанински химна извиват своята ярост към дебрите на нощта, десет примера за силата на черния пламък ще бъдат изсечени от тъмнината от финландците и изпратени в недрата на света на 19-ти април. Духовете на миналото стоят до SATANIC NORTH със своето сурово лице, помагайки за разпространението на това сатанинско евангелие по целия свят. Албумът е създаден бързо и без усилие, прогонен и записан по време на едно нечестиво лято – което, разбира се, също показва необходимостта от тази група. „Поддържахме всичко много просто и практично. Не искахме да губим твърде много дубли, за да запазим песните сурови и естествени,” обяснява Petri. „Смесването беше завършено до зимното слънцестоене и сега този звяр чака, готов да бъде пуснат на воля. Това ще се случи през април – един албум, който щурмува към нас в знака на ада, предоставяйки безмилостен, екстремен подход към жанр, който може би е станал малко мек и нежен напоследък. Всички имаме една и съща визия за блек метъла и тази визия е: спрете средното темпо, нека върнем бластбийтовете“.
Обложката е творба на Samuli Ponsimaa, китарист и графичен мастърмайнд на FINNTROLL.

 

 

 

Съдържание на „Satanic North“:
1. War
2. Arise
3. Village
4. Hatred and Blasphemy
5. Four Demons
6. Behind the Inverted Cross
7. Vultures
8. Wolf
9. Kohti Kuolemaa
10. Satanic North

 

 

 

Чуйте сингъла „Behind the Inverted Cross“ по-долу:

Албумът ще излезе на 19-ти април, като предварителните поръчки на физическите носители  са стартирани на следния адрес: https://satanicnorth.reaper-band.shop.

 

 

SATANIC NORTH са:
Von Occult – вокали
Skomorokh – китари
IIT Caprae – бас/беквокали
Abyssir – барабани

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/p/Satanic-North-100078274575195/
https://www.instagram.com/satanicnorthofficial

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.