THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „At Light’s Demise“, дебютният албум на CISTVAEN

Чуйте „At Light’s Demise“, дебютният албум на CISTVAEN

Великобританската блек метъл банда Cistvaen разкри за свободно слушане своя  дебютен дългосвирещ албум, „At Light’s Demise“.
Студийното заглавие ще бъде официално издадено на 5-ти април, самостоятелно от групата, като вече може да бъде открит на физически носител – 12′ винил и дискове в лимитиран тираж (https://bit.ly/3vCkDec).
Албумът поема атмосферата на дебютното EP на групата от 2021 г. „Under the Silent Meadow Skies“ и се опира на основат от тъжни мелодии, интроспективни текстове, сложни бас линии и властни барабани. Продукцията е осъществена отново от Josh Gallop в Stage 2 Studios.

Lee споделя:
„Чувствам се сюрреалистично най-накрая да обявя издаването на дебютния албум на Cistvaen. Започнах да пиша песни за този запис още през 2019 г., така че изработването му отне близо 5 години! Израснах много и преминах през много лични промени през това време и смятам, че албумът документира това емоционално израстване с вкус.
За мен беше удоволствие да работя върху тези песни с Джеймс Мардън, Крис Финч, Ед Уилкокс и Гай Тейлър, които вдъхват живот на моите музикални визии и отвъд тях; и разбира се Марк, който се върна в групата и беше от съществено значение в процеса на подготовка за издаването на този запис. Всички те имат моята най-скромна благодарност.
Надявам се албумът да позволи на слушателя да изпита същото ниво на емоционална интроспекция, което изпитвам аз, когато го слушам, и че може да сближи хората и да позволи свободен поток на мисли и дори разговор с най-близките ви.”

 

За феновете на:
Agalloch, Alcest, Insomnium, Wolves in the Throne Room, Winterfylleth, My Dying Bride, Swallow the Sun и др.

 

 

Съдържание:
1.At Light’s Demise
2.Cessation of Hope
3.The Epitaph
4.Time The Mournful
5.Bleak House
6.Silver Birch
7.The Blind Observer

 

 

Чуйте албума по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.