THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на ACOD

Нов сингъл от предстоящия албум на ACOD

Френската блек метъл банда ACOD разкри нов сингъл от предстоящия си шести дългосвирещ албум, „Versets noirs“. Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 26-ти април чрез лейбъла Hammerheart Records, като предварителните поръчки вече са стартирани на следния адрес: https://acodband.lnk.to/versetsnoirs.

Необузданите ACOD се гмуркат по-дълбоко в Бездната!
Написана е нова глава… Френската група ACOD току-що се завърна от отвъдното, за да ви разкаже своето пътуване от другата страна. Някои истории трябва да бъдат разказани, някои истории трябва да бъдат разкрити, затов ае време да споделим следното: „Versets Noirs“!

Скрито от всички, вещерско сборище трябва да намери Избрания в отвъдния живот. Сега денят бавно свършва и нощта ще падне върху човечеството. Намират го, но само един може да промени хода на историята. Обременена със страх, взаимствана от меланхолия и средиземноморски мелодии, душата ви ще пътува до сърцето на различни епохи, непрекъснато пресичайки пътя на вещиците.
Ще го откриете чрез тези четири блек/дет култни метъл парчета, които съставят прокълнатия шести албум на ACOD. Потопени в меандрите, бруталността и възвишението ще бъдат покрити с черен воал, за да не оставят избор на пътника в отвъдното. Кавърът от Samael „Black Trip“ го възвисява, обобщава, като затваря вратите на този опус.
Привидно смесица от блек, дет и траш метъл, групата не се противопоставя също и на подмятането на симфонични последователности, наративни семпли или по-достъпни рифове и мелодии, отколкото бихте очаквали, като се има предвид техният опит. Става дума за всеобхватен албум, в който всичко може да се случи и ще се насладите на изживяването заради всичко, на което се основава, и факта, че се противопоставя на всякакъв вид лесна предвидимост, далеч извън кутията.

 

 

 

 

Съдържание:
1.Habentis Maleficia
2.The Son of a God (The Heir of Divine Blood)
3.A Thousand Lives in a Second
4.May This World Burn
5.Black Trip (Samael cover)

 

 

 

Чуйте сингъла „Black Trip (Samael cover)“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.