THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Despondency Chord Progressions“, новият албум на SELBST

Чуйте „Despondency Chord Progressions“, новият албум на SELBST

Преди официалното му издаване на 19-ти април, латиноамериканският блек метъл проект SELBST разкрива пълен стрийм на новия си албум „Despondency Chord Progressions“. Третото предложение на групата се състои от седем парчета, всяко от които е завладяващ израз на свеж, фокусиран и пламенен блек метъл. Албумът подобрява запазената марка на групата – страстно и „дисонантно“ звучене с добавени слоеве от сложна дълбочина, с повишена мелодичност и повишена проницателност за писане на песни.

Чуйте заглавието по-долу:

В диалог с унгарското списание Hammerworld, композиторът и мултиинструменталист N. обсъжда новото си артистично творение:
„Новият албум не е нищо повече от резултат от това, което протича в мен с течение на времето, когато съм сам с китарата и мислите си. Аз съм човек с доста разнообразни музикални вкусове, така че може би, несъзнателно, исках това да бъде отразено в нова работа и мога да ви уверя, че не правя изчерпателен план, когато започвам да композирам; След като завърших композирането на „Relatos…“ си спомням, че бях много изтощен, и това се случва всеки път, когато завърша нова работа. И все пак, аз винаги съм композирал някакви идеи и съм свирил, защото е важно да вземеш предвид съвета на Пикасо, ако не греша, че творчеството трябва да те накара да работиш, аз винаги го прилагам.“

 

 

 

„Despondency Chord Progressions“ ще бъде издаден на CD, винил, касета и в дигитален формат на 19-ти април, чрез лейбъла Debemur Morti Productions, като предварителните поръчки са стартирани на адрес: https://www.debemur-morti.com.

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.