THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на AMIENSUS

Нов сингъл от предстоящия албум на AMIENSUS

Американската прогресив блек метъл банда AMIENSUS предлага още една извадка от предстоящия си албум, разкривайки  новия сингъл “Senses Amplified” и тесктово видео към него. Чуйте го тук:

Бандата споделя:
„„Senses Amplified“ би трябвало да се стори познато парче  на дългогодишните слушатели на Amiensus, но премина в някаква нова територия, която никога не сме изследвали музикално. Добавено е виолончело вместо всякакви синтезатори в тази песен. Тя е посветена на сън, но тълкуването зависи от слушателя.”

 

Съдържание на албума:
1.Blink of the Moment
2.Reverie
3.Senses Amplified
4.Sun and Moon
5.Consciousness Throughout Time
6.Vermillion Fog of War
7.Spoken Into Will
8.Transcendence Through Grief

 

AMIENSUS се формират в Минесота през 2010 г. като проект  на приятели, които сами издават EP същата година. Бяха им нужни 3 години, за да се развият в пълнокръвна група, което се случи и с  разширяване на състава им отвъд щатските граници, за да намерят правилните таланти и начин на мислене,  и да издадат заедно с тях атмосферния блек метъл албум „Restoration“ през 2013 г. Две години по-късно AMIENSUS се завърнаха с по-полирания и добре приет „Ascension“, който представи Алек и Тод в редиците.
2017 г. отбеляза издаването на продължителното EP, „All Paths Lead To Death“ (Apathia/Black Lion Records), в което групата изостави част от тежката оркестрация в полза на по-мелодични дет и блек метъл пасажи и представи Chris. През 2020 г. AMIENSUS подписаха  с Transcending Records, за да издадат  „Abreaction“, който  включва и Kelsey. Същият състав се затвърждава и записва очаквания „Reclamation“, който ще излезе през пролетта на M-Theory Audio.

 

Четвъртият дългосвирещ албум на групата, „Reclamation: Part 1“,  ще бъде издаден на 26-ти април чрез лейбъла M-Theory Audio, като предварителните поръчки вече са стартирани на следния адрес: https://bit.ly/3So7MUr.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.