THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на DARKTHRONE

Първи сингъл от предстоящия албум на DARKTHRONE

С наследство от култови звукови съкровища, обхващащо повече от 35 години, и фонтан от непрекъсната креативност, Darkthrone се завръщат през 2024 г. с епична метъл одисея, която гордо се извисява със своите класически рифове и ретро звучащ метъл.
Студийният опус от седем старошколски парчета „It Beckons Us All“ показва още по-предизвикателен, изтънчен и разнообразен набор от класики на дългогодишното дуо Fenriz и Nocturno Culto. Безкомпромисните пионери преминават от мелодичното към мрачното и атмосферното към катранените мелодии, излъчвани от уникалните рифове на Darkthrone.
Албумът също така включва удивителната затваряща песен, „The Lone Pines Of The Lost Planet“.
Записан отново в Chaka Khan Studios в родната Норвегия на групата, „It Beckons Us All“ е мастериран от Jack Control от Enormous Door, а обложката е творба на полския художник Zbigniew Bielak.
Заглавието ще бъде издадено на 26-ти април чрез лейбъла Peaceville Records, като предварителните поръчки вече са стартирани на следния адрес: https://darkthrone.lnk.to/beckons

 

 

 

Съдържание:
1) Howling Primitive Colonies (6:30)
2) Eon 3 (5:43)
3) Black Dawn Affiliation (6:11)
4) And In That Moment I Knew The Answer (3:17)
5) The Bird People Of Nordland (7:27)
6) The Heavy Hand (4:18)
7) The Lone Pines Of The Lost Planet (10:03)

 

 

 

Чуйте сингъла „Black Dawn Affiliation“:

Fenriz коментира песента: „Nocturno Culto извая BLACK DAWN AFFILIATION и колкото и да се гърча от мъка, опитвайки се да опиша рифовете, които не съм направил, ние със сигурност се клатим здраво и мрачно около тъмница от бавни рифове от ерата на Kreator 1986 (помислете за Awakening Of The Gods или Take Their Lives от FLAG OF HATE 12″). “

Nocturno Culto добавя: „Не е лесно да опишеш музиката, която правиш, но със сигурност ще опитам… тежко е! Всичко се получи, както се надявах в това парче. Някои неща просто са изковани в студиото, като отличните вокали на Fenriz в края на песента; и хорът, който исках. Вместо просто да използваме преки пътища, Fenriz и аз записахме по три вокални песни и те бяха брилянтно миксирани от Silje в Chaka Khan. Има много неща, които могат да се кажат за рифовете, но аз правя песни от комбинация от много методичен подход и щастливи случайности! И някъде в задната част на главата ми най-вероятно има нещо, което влияе на много от решенията ми относно малки детайли, които оформят рифовете.”

 

 

 

Официален трейлър към „It Beckons Us All“ : 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
20 дни 🔥

Тези са КУЛТ!!!Точка…или ги харесваш или не…Другото е суета…

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.