THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Led Astray“, новият албум на CRUCIFIER

Чуйте „Led Astray“, новият албум на CRUCIFIER

Американската блек/дет метъл банда Crucifier издаде третия си дългосвирещ албум, „Led Astray“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Iron Bonehead Productions, като можете да го откриете в дигитален формат и на физически носител – дискове и плоча.

Като една от най-дълго съществуващите формации в американския ъндърграунд, CRUCIFIER е създадена през 1990 г. от вокалиста/барабанист Cazz Grant. Докато безброй членове идваха и си отиваха през годините – евентуалният дебютен албум на групата, „Stronger Than Passing Time“, се появи чак през 2003 г.
През годините CRUCIFIER останаха последователни в техния богохулствен, блек/дет метъл стил, потопен в истински древните и най-подземни начини за правене на музика.

Сега, две години след техния странен и див мини-албум „Say Your Prayers“, CRUCIFIER отново се присъединиха към IRON BONEHEAD за издаването на третия им дългосвирещ албум, „Led Astray“.

Отвеждайки странстващото, но напълно стегнато писане на песни на това мини до окончателния му завършек, „Led Astray“ е майсторски клас по запомнящо се метъл рифиране и усукана ритмична тяга. Както и техният подпис, CRUCIFIER звучи положително първично тук, но никога примитивно; макар че тези девет парчета, изковани от богохулство могат да объркат или обидят нормалните кораджийски слушатели, зад тяхната почернена дяволия се крие изключително обмислен и пресметнат делириум.

Като такава, „стегнатата свобода“, която характеризира досегашната работа на CRUCIFIER, се изостря до завидна степен, тъй като тези девет лабиринта се издигат и борят с парадоксално / перверзно усещане за класа. Приписвайте последното до голяма степен на зашеметяващата двойна лийд работа в „Led Astray“: елемент, който кипи в котела на CRUCIFIER от години, но който наистина достига превъзходно ниво тук. Разбира се, вокалите на Grant са дяволски както винаги, привидно идващи от всички посоки и надигащи нерви в артикулацията си.

CRUCIFIER представят модерна блек/дет метъл класика в Led Astray – слушайте, ако ви притегля подобно определение!“

 

 

 

Съдържание:
1.Smite… 03:53
2.Feed the Furnace 02:50
3.In Hircine Splendor 04:47
4.Biers of Catholic Bones 03:43
5.With Cornu and Peccant Breath 03:23
6.Trafficking with the Devil 05:01
7.Serenaded by the Angels’ Shrills 04:25
8.Harbingers of Apollyon 04:29
9.An Endeavour of Rats 03:38

 

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.