THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на SETH

Първи сингъл от предстоящия албум на SETH

В епоха, в която ехото на революцията е притъпено до шепот, SETH се връщат обратно в сърцето на метъл света с най-новия си сингъл „Et Que Vive le Diable!“ – предизвикателен химн от предстоящия им опус, „La France des Maudits“.

Насочвайки безпокойството на духовете, бродили някога по революционните улици на Париж, тази песен е декларация – заклинание, която разпалва отново пламъците на бунта и запалва душата с огъня на въстанието.

Стоейки като титани сред калдъръма, напоен с думите на прокълнатите, SETH овладява „La France des Maudits“ като оръжие срещу свещената тишина, сполетяла музикалния пейзаж. Всяка нота е марш, всеки текст е вик в тъмното – това е блек метъл не такъв, какъвто беше, а такъв, какъвто трябваше да бъде: непримирим, безпардонен и непреклонно иновативен.

В „Et Que Vive le Diable!“, SETH развиват грандиозен разказ, преплитащ истории за божествено предизвикателство и освобождение, нанесени върху фона на атмосферния блек метъл в най-изкусния и бунтовнически вид.

С това казано, SETH се появяват отново, не само за да възцарят своето величие, но и за да създаде революция. И не просто музиката им да отекне в пространството, но и да изригне с истини в лицето на празнотата на божественото потисничество.

Записан в почтеното студио Sainte Marte под зоркия поглед на Francis Caste, „La France des Maudits“ се гордее с поредица от музиканти, чиито имена са гравирани в стълбовете на жанра. Придружен от призрачната артистична визия , уловена от фотографа Andy Julia и превърната в реалност от режисьора и продуцента Claudio Marino в Artax Film, „Et Que Vive le Diable!“ е придружен от майсторска визуална продукция, изобразяваща зловещата представа на SETH за Френската революция.

Вижте музикалното видео към „Et Que Vive le Diable !“:

 

Съдържание на „La France des Maudits“ :
1. Paris des Maléfices (5:09)
2. Et Que Vive le Diable ! (5:35)
3. La Destruction des Reliques (5:51)
4. Dans le Cœur un Poignard (5:30)
5. Marianne (2:59)
6. Ivre du Sang des Saints (5:37)
7. Insurrection (7:33)
8. Le Vin du Condamné (8:06)
9. Initials B.B. (Serge Gainsbourg Cover) (Bonus Track) (3:49)

 

С „La France des Maudits” SETH създават химн  за онези, които се издигат от руините – за непоколебимите, вечните бунтовници. Това блек метъл възраждане предлага разказ за безмилостна ярост, призовавайки духа на бунта, освобождението и неподчинението срещу божественото потисничество. Химни на съпротивата, които отразяват виковете на една нова епоха, която не иска да коленичи пред божественото разложение.

 

„La France des Maudits“ ще бъде издаден на 14-ти юли, Денят на Бастилията – национален празник на Франция, още наричан „Празник на федерацията“, чрез лейбъла Season of Mist, като предварителните поръчки са стартирани на следния адрес: https://orcd.co/sethlafrancesdesmaudits. Сред артикулите можете да откриете и колекционерска кутия с включена гилотина (how cool is that, huh?). 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.