THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Първи сингъл от предстоящия албум на BURZUM

Първи сингъл от предстоящия албум на BURZUM

Най-дискриминираният и мразен от алгоритмите на социалните мрежи блек метъл артист , но и една от ключовите , макар и противоречиви фигури в развитието на любимия ни жанр – BURZUM, разкри първи сингъл от предстоящия си четиринадесети дългосвирещ албум, „The Land of Thulê“.
Албумът е вдъхновен от новата версия на  RPG изданието MYFAROG на Varg, което можете да откриете тук: https://amzn.to/49OBQ2g.
Varg Vikernes споделя, че албумът е в процес на работа и ще разкрива цялостта му поетапно, парче по парче, като за момента не иска да се ангажира с точна дата на издаване на цялото заглавие.
По негови думи става въпрос за 70-минутна МЕТЪЛ творба в стария дух на Burzum, като  разкри също така, че второто парче, което ще ни покаже скоро, ще бъде по-бързо и малко по-различно от първата извадка от албума.

 

 

Чуйте сингъла „The Magic of the Grave“:

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
11 дни 🔥

За разлика от други уж свободни медии тук всеки може да изкаже своето мнение свободно и без да бъде премахнато.За което БЛАГОДАРЯ. А,че проекта Burzum въобще не се отразява в много сайтове и издания въобще вече не е изненада.Новото робство е настъпило в много свери и при много индивиди.За съжаление и при голяма част от Metal братството решетките са хлопнали и то дори доброволно…А именно то трябва да е бунтовно и свободомислещо…Но има и все още СВОБОДНИ И ДУХОВНИ…Въпреки всичко и всички… За мен Burzum не е само музика а е философия,живот,възгледи,свобода,свят,литература,живопис,дихание… Тайна и Мистерия разкрила своята ДЪЛБОЧИНА само пред… Прочети целия коментар »

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.