THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

INCONCESSUS LUX LUCIS представят сингъла „Temples Colliding in Fire“

INCONCESSUS LUX LUCIS представят сингъла „Temples Colliding in Fire“

Великобританското блек метъл дуо Inconcessus Lux Lucis разкри първи сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Temples Colliding in Fire“!
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 7-ми юни чрез лейбъла I, Voidhanger Records, като освен в дигитален формат, албумът може да бъде открит и на редица физически носители на следния адрес: https://bit.ly/3xSeQT2.

В зловещото ехо на продължителната тишина от сенките изплува езотерично разкритие на зловеща сила. Обвити в енигма, INCONCESSUS LUX LUCIS разкриват своя дългоочакван трети опус, „Temples Colliding In Fire“, буря от почерняла хеви метъл магия, която надхвърля границите и се противопоставя на светските очаквания.
Забулен в мистерии на крайния мрак, предвестен от танца на небесните тела, албумът стои като дръзко свидетелство за трайната жизненост и славното възкресение на групата и предлага седем заклинания, заличаващи разделението между свещеното и светското, благословията и проклятие, всяка песен е чаша, преливаща с безпрецедентна сила. Това не е просто музика, а хипнотизираща одисея в мистични царства.

Работата на просветляващия художник David Glomba, корицата на „Temples Colliding In Fire“ изобразява зловещото пулсиращо присъствие на Алгол, Демоничната звезда, и служи като портал – визуална инвокация, насочваща слушателите през хипнотическото пътешествие, оркестрирано от William Jackson ( барабани, китара, вокали), Alexander James (бас, китара, вокали) и Guillaume Martin (китари и ефекти).
Продуциран от последния, след това мастериран от Tore Stjerna, албумът е роден в светите зали на Sonorous Studio. Тук, сред призрачно ехо и шепот на тайнственото, INCONCESSUS LUX LUCIS успяват да изваят слухова некромантия, предназначена да гравира своя белег върху тъканта на блек метъл историята. Пригответе се да прегърнете светлината и да пресечете непознатата тъмнина.

 

 

 

 

Съдържание:
1.From the Forge Primordial and Timeless
2.I Am the Crooked Blade
3.Temples Colliding in Fire
4.Meditations upon Burning Breath
5.Revenge of the Other God
6.Eternal Descent (At the Speed of Death)
7.And His Wounds Shall Devour the Heavens

 

 

 

Чуйте сингъла „Temples Colliding in Fire“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.