THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

BURZUM представя сингъла „The Hidden Name“

BURZUM представя сингъла „The Hidden Name“

Когато в началото на седмицата споделих, че скоро ще чуем нов сингъл от норвежкия блек метъл проект  BURZUM, имах предвид…наистина скоро.

По-долу можете да чуете сингъла „The Hidden Name“, част от предстоящия албум „The Land of Thulê“.

Припомням, албумът е в процес на работа и музикантът ще разкрива цялостта му поетапно, парче по парче, като за момента не иска да се ангажира с точна дата на издаване на цялото заглавие.
По негови думи става въпрос за 70-минутна МЕТЪЛ творба в стария дух на Burzum.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
9 дни 🔥

Графа от едни е мразен и отричан.От други е възприеман като култова личност без която Блек Метъла нямаше да бъде същият. Но и в двата случая хората слушащи Метъл имат мнение за него и неговото изкуство. Лично за мен Варг Викернес е творец със специфична аура и с позиции които дразнят не само част от Метъл общността но и либералният свят като цяло…Все още помня когато чух Бурзум за първи път как ме грабна и плени самата атмосфера извираща на талази от касетата… Дали съм пристрастен…Да,определено НО БУРЗУМ Е ЯВЛЕНИЕ В ИЗКУСТВОТО КОЕТО ЩЕ СЕ ПОМНИ И СЛУША ГОДИНИ СЛЕД… Прочети целия коментар »

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.