THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Детайли около предстоящия дебют на KRÅBØL

Детайли около предстоящия дебют на KRÅBØL

Кръвта вода не става!
Семейство Kråbøl може да е непознато за мнозина, но ако се разровите малко, ще откриете достатъчно за тяхната  значителна роля в норвежката музикална сцена през годините. Ще намерите връзки към демото „Trøndertun“ на Thorns, както и към бандите Tulus, Sarke, Minas Tirith, Khold, Misotheist, Enevelde и Katechon- само някои от групите, в които са участвали.
Заедно новата трондхаймска сила KRÅBØL, водена от B. Kråbøl (вокали, китари и синтове), M. Kråbøl (трумпет), T. Kråbøl (барабани) и S. Kråbøl (бас), обединява  усилията на музикантите и е готова да отприщи зверския албум „NEVER“ –  експлозивен албум, изпълнен до ръба на норвежкия блек метъл, представящ елементи от всички десетилетия на жанра. Фантастично постижение на поколения Kråbøl, които дори добавиха дядо си на тромпет!
Обложката е дело на O.A.A. и  Kontamination Design.
Заглавието ще бъде издадено на 31-ви май чрез лейбъла Terratur Possessions , като дистрибуцията му е поверена на  Ván Records. Предварителните поръчки стартират днес тук: https://bit.ly/4dsQ1xl.

Седнете, запалете огън и се потопете в семейните ценности на Kråbøl.

 

Съдържание:
1. Talisman
2. Perish
3. Nattsvarte Brunn
4. The Blacken’d Waters Sleep
5. Fundaments
6. Armodsgrå

 

 

Можем да чуем две от парчетата в албума.
„Perish“:

 

„Fundaments“:

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.