THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Imprecation In Serpent’s Blood“, дебютното демо на Inbrydling

Чуйте „Imprecation In Serpent’s Blood“, дебютното демо на Inbrydling

Новосъздадената американска блек метъл банда Inbrydling се състои от Sceadugenga (Åndutsyn, Geheimnisvoll, Grundhyrde и други), Hexxus (Ghast Misanthropia, Nightveil, Unhoflich) и J.H. (Drekavac, Spiral Staircase, Triangulum и много други).
Този нов проект от три плодотворни и уважавани стълба в родословието на суровия блек метъл доставя отвъд разумните очаквания. В работата си поотделно всеки от артистите е изработил каталози, които едновременно почитат традициите от древността и разширяват границите на жанра по безпрецедентни начини.
С „Imprecation In Serpent’s Blood“ – първото предложение на Inbrydling, те предлагат сбито, но плашещо и обезпокоително парче, което преследва и моли за многократно слушане. Започвайки с кратко, но въздействащо клавирно интро и пулсиращи барабани, мелодичният оттенък се задава на хоризонта още в началото.И въпреки, че не преоткриват блек метъла – нивото, на което изпълняват обещанието на жанра, е почти несравнимо в съвременния блек метъл. Дръзки, триумфални мелодии се доставят в брутален и дрезгав звуков вихър. За да завършат парчето, те въвеждат изкривени, но хипнотично предадени чисти вокали, които огнено раздират това демо до края му по странен епичен и завладяващ начин.

Можете да намерите касетки в лимитиран тираж   чрез лейбъла Nithstang Productions на следния адрес : https://bit.ly/3QMaC5N.

 

 

 

Съдържание:
1. Intro
2. Towards the Shining Deathgate
3. Embracing Malevolent Antiquity
4. Imprecation in Serpent’s Blood
5. Mourning Soul (Absurd)

 

 

 

Чуйте „Imprecation In Serpent’s Blood“ по-долу:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
6 дни 🔥

Поредната свежа адска звукова канонада…
…и издадено на касетки…Велико и Мило някак си…Лентите са вечна младост…

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.