THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на ULCERATE

Нов сингъл от предстоящия албум на ULCERATE

Пет седмици преди издаването на новия си албум „Cutting the Throat of God“, новозеландските дет метъл легенди ULCERATE предлагат трети поглед към техния предстоящ шедьовър. „To See Death Just Once“ е последната част от видео триптиха, направен от Dehn Sora (AMENRA, BLUT AUS NORD, THROANE), чиято сюрреалистична и мрачна работа перфектно представя меланхоличната дива природа на групата.

 

Гледайте по-долу:

 

„To See Death Just Once“ е потапящо и натрапчиво изживяване, умело съчетаващо безупречно музикално изпълнение с атмосферна дълбочина. ULCERATE съчетават запазената си марка неортодоксална дет метъл бруталност , широкоекранно блек метъл и пост-метъл съзерцание, чрез залпове от безмилостно барабанене, сложна решетка от рифове и зловещо динамично наслояване, за да подсилят всепроникващата аура на отчаянието.

Открийте първите две части на визуалния триптих по-долу:

 

Всички подробности за новия албум можете да намерите тук!

 

Албумът ще бъде наличен на CD, винил и в дигитален формат, като е насрочен за идаване на   14 юни-ти юни чрез лейбъла Debemur Morti Productions! Предварителните поръчки вече са активни на следния адрес: https://bit.ly/48VMP9J.

Освен това, ULCERATE ще бъдат важна част от встъпителния фестивал на DMP, Servants of Chaos. Това важно събитие е планирано да се проведе на 18 и 19 октомври в Resonanzwerk, Оберхаузен, Германия. На специална сцена, ULCERATE ще изпълнят ексклузивен, разширен сет, който не само ще включва изцяло новия албум, „Cutting the Throat of God“, но ще включва и селекция от предишната им работа.

Билети са налични на следния адрес: https://bit.ly/43StDZM.

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.