THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нови попълнения в семейството на лейбъла Soulseller Records

Нови попълнения в семейството на лейбъла Soulseller Records

Soulseller Records с гордост обявява две нови попълнения към  своя  непрекъснато разширяващ се списък с качествени банди! А именно, известните датски блек метъл покорители на мрака HORNED ALMIGHTY и дебютен блек метъл проект от Норвегия, носещ величественото име  STEINRAS!

Повече информация и подробности за албумите на въпросните банди (и двата са насрочени за пускане на 5 юли 2024 г.), първите сингли и опциите за предварителна поръчка ще последват на 23-ти май. Останете на линия за повече детайли през идната седмица.

Издигайки се от пепелта на миналото, HORNED ALMIGHTY се завръщат през 2024 г. със седмия си студиен албум и по техните собствени думи, най-силният до момента! Бушувайки за пореден път сред огньовете на мрака, които първоначално дадоха началото на създаването на HORNED ALMIGHTY, „Contagion Zero“ е безупречен блек метъл! От дисонантна надвиснала тъмнина, до бясна агресия и всичко между тях, албумът се плъзга, тъпче, извива и обръща през почти четиридесет минути интензивен блек метъл, здраво вкоренен в традицията.

 

 

 

 

STEINRAS е блек метъл проект на Steinar Aven и Arne Gandrud, върху който музикантите работят от много години, и който сега бива материализиран с техния едноименен дебютен албум. STEINRAS е не просто проект, а невероятно и уникално пътешествие през звука и пейзажите на Норвегия. С вокалната подкрепа на нищо друго освен легенди в блек метъл сцената, дебютната им творба е истински диамант за хората с черни сърца.

 

 

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/SOULSELLERRECORDS
https://www.instagram.com/soulsellerrecords
https://soulsellerrecords.bandcamp.com
https://www.facebook.com/hornedalmighty
https://www.instagram.com/hornedalmighty
https://www.facebook.com/p/Steinras-100041676165742
https://www.instagram.com/STEINRAS_NORWAY

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.