THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Нов сингъл от предстоящия албум на PORTAE OBSCURITAS

Нов сингъл от предстоящия албум на PORTAE OBSCURITAS

Австрийската блек метъл банда PORTAE OBSCURITAS представя нов сингъл от предстоящия си трети дългосвирещ албум, „KHAOS“.
Студийното заглавие ще бъде издадено чрез лейбъла Northern Fog Records, като точна дата за момента не е оповестена, но е ясно, че ще можем да го открием на обикновен диск и плоча (следете https://northernfogrecords.de и https://sturmglanz.de/store).

Най-дълбокият мрак ви очаква на “KHAOS”. Тиролските PORTAE OBSCURITAS ни отвеждат на пътешествие из кървавия хаос на космоса. Този мрак крие много тайни и впечатляващи феномени. Едно от тях е хаосът, място, характеризиращо се с насилие, разрушение и невъобразими сили. В този междинен свят преобладават екстремни условия, които са почти извън човешкото разбиране. Мощни енергии и гъста сяра нахлуват във враждебната среда.

Но въпреки околната среда, кървавият хаос крие и очарователна красота. Цветовете, играта на светлината и невъобразимият мащаб на древните сили спират дъха. В  нашето космическо пътешествие, обрисувано от музикантите,  ще се примирим с екстремните условия и ще притаим дъх насред очарователните гледки. Ще се потопим в необозримите измерения и ще разберем невероятните сили, действащи в тази част на Вселената. Въпреки че на пръв поглед хаосът може да изглежда жесток, плашещ и заплашителен, той е ключът към невероятното разнообразие и красотата на вечната ограниченост. Напомня ни колко малки и незначителни сме в тази безкрайна вселена.

С третия си дългосвирещ албум PORTAE OBSCURITAS се впускат в това космическо пътешествие в кървавия хаос, за да открият нови и завладяващи невероятни мистерии и феномени. Нека заедно да преодолеем въображението си и да се вгледаме в непонятното. Превъплъщението на хаоса от окултни космически сили, които поставят всичко под въпрос, като унищожават световете, за да увенчаят нов космически владетел със седемте тръби накрая…

 

Днес можем да чуем песента „S.“ , с видео от Varar Wallheim:

 

 

По-рано групата разкри и сингъла „Key to the Cosmic Gates“, който можете да си припомните по-долу:

Състав на PORTAE OBSCURITAS:
Iskald – вокал и бас
Scheol – китари
Neshamah – китари
C. G. – барабани

 

Полезни връзки:
https://www.facebook.com/portae.obscuritas
https://portaeobscuritas.bandcamp.com

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.