THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Cutting the Throat of God“, новият албум на ULCERATE

Чуйте „Cutting the Throat of God“, новият албум на ULCERATE

Новозеландските дет метъл светила ULCERATE ще издадат официално своя умопомрачителен седми албум, „Cutting the Throat of God“, на 14 юни. Преди датата, триото сега разкрива пълен стрийм на своя изобретателен и висцерален шедьовър.

Чуйте записа по-долу:

Всички подробности за „Cutting the Throat of God“ можете да намерите тук!

Албумът ще бъде наличен на CD, винил и в дигитален формат, като е насрочен за идаване на   14 юни-ти юни чрез лейбъла Debemur Morti Productions! Предварителните поръчки вече са активни на следния адрес: https://bit.ly/48VMP9J.

ULCERATE ще покажат интензитета на новия албум на сцена  по време на турнето им „Starved of the World“ 2024 в Австралия през юни/август  и тяхното европейско турне „Eclipse Death“ 2024 през октомври и ноември, придружени във втората част от SELBST (вижте постера по-долу).

Освен това, ULCERATE ще бъдат важна част от встъпителния фестивал на DMP, Servants of Chaos. Това важно събитие е планирано да се проведе на 18 и 19 октомври в Resonanzwerk, Оберхаузен, Германия. На специална сцена, ULCERATE ще изпълнят ексклузивен, разширен сет, който не само ще включва изцяло новия албум, „Cutting the Throat of God“, но ще включва и селекция от предишната им работа.

Билети са налични на следния адрес: https://bit.ly/43StDZM.

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.