THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Legend: Forged in Defiance“, новият албум на FELLWARDEN

Чуйте „Legend: Forged in Defiance“, новият албум на FELLWARDEN

Великобританският блек метъл проект FELLWARDEN излъчи премиерно предстоящия си трети дългосвирещ албум, „Legend: Forged in Defiance“.
Очаква се студийното заглавие да бъде издадено на 14-ти юни чрез лейбъла Eisenwald,като предварителните поръчки на физическите носители вече са стартирани на следния адрес: https://ffm.bio/fellwarden.

Основан през 2014-та година като солов проект на фронтмена на FEN –  The Watcher, Fellwarden предлага уникална комбинация от атмосферен блек метъл, повлиян от култови групи като Moonsorrow и класически епични метъл изпълнители като Manowar. С тематичен фокус върху природните пейзажи, фолклора и митологията, музиката на Fellwarden има за цел да потопи слушателя във отминали светове с древни духове и истории за жертвоприношения.
Дискографията на проекта включва два дългосвирещи албума, „Oathbearer“ (2017) и „Wreathed in Mourncloud“ (2020), като и двата се занимават с теми за чест и почтеност.
Най-новото им издание, „Legend“, е концептуален албум, базиран на романа на David Gemmell, който разказва история за дълга и устойчивостта. Записан предимно от самия The Watcher, „Legend“ също така е и съвместно усилие с участието на талантливи музиканти като Alasdair Dunn и Mark Harrington, както и не на последно място – в него можем да чуем разказ от Sean Darling.
С настъпването на зората на тази нова глава, възхитете се на величественото изкуство на обложката на албума, отново създадено от уважавания художник Kris Vervimp, оставете атмосферните мелодии и наративната мощ на FELLWARDEN да ви отведат на пътешествие от епичен мащаб…

 

 

 

 

Съдържание:
1.Exultance
2.Despair
3.Renewed Hope
4.Desperation
5.Serenity
6.Death
7.Hope Renews Again

 

 

 

Премиера на албума в YouTube:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.