THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

KOLDBRANN представят сингъла „I Unaturens Vold“

KOLDBRANN представят сингъла „I Unaturens Vold“

Норвежките блек метъл ветерани KOLDBRANN представят първи сингъл от предстоящия си  четвърти дългосвирещ албум, “Ingen Skånsel”.
Албумът ще бъде издаден на 23-ти август чрез лейбъла Dark Essence Records  на диск, в дигитален формат, на плоча и аудиокасета, като предварителните поръчки са отворени на следните адреси:

Smartlink: https://orcd.co/ingen-skaansel
Webshop: https://darkessencerecords.no/shop
Bandcamp: https://koldbrann.bandcamp.com/album/ingen-sk-nsel

“Ingen Skånsel”  съдържа повече от вкусената в предходните издания ярост, която държи KOLDBRANN в челните редици на норвежката блек метъл ъндърграунд сцена от 2001 г. насам.

И наистина, всеки, който изслуша “Ingen Skånsel” за първи път, незабавно ще разпознае запазената марка на Mannevond, по-мрачни от традиционните сурови блек метъл вокали, които, съчетани с интелигентните норвежки текстове на Kvass и уникалните рифове на групата, потвърждават, че KOLDBRANN са изваяли своя индивидуален звук и аура.

Това е звук, който, въпреки че е дълбоко вкоренен в истинската норвежка блек метъл традиция, също така успява да остане свеж, суров и различен, и, което е по-важно, напълно неопетнен от каквато и да е тенденция.

Заглавието “Ingen Skånsel” означава в превод “No Mercy” или „Без милост“ и говори само по себе си – безмилостен, дълбок и агресивен албум, който не взема затворници и пристига, за да сее унищожение.

 

 

 

Обложката  на албума е творба на Salowe Vision, а съдържанието му е следното:
01.Ingen Skånsel
02.Et Uomtvistelig Falsum
03.I Unaturens Vold
04.Prosesjon Under Blyhimmel
05.Det Kryper Kaldt
06.Maskiner av Nihil
07.Forstanden Seiler Sin Egen Sjø
08.Fortærer av Minne og Form
09.Rykk Skaperverket Opp med Roten
10.Vorde Eders Farkost en Katafalk
11.Serenade til Dødens Elende
12.Elevert Hinsides Tilstand (бонус парче в CD версията)

 

 

 

Чуйте сингъла „I Unaturens Vold“ по-долу:

 

Изявите на живо на KOLDBRANN спечелиха на групата заслужено възхищение от страна на публоиката през годините, като на сцената през 2024/2025 г. ще можем да видим Mannevond на вокали, Kvass и Voidar на китари, Leonid Melnikov на барабани и John Grave на живо на баса в Чехия, Полша, Обединеното кралство, Австрия и Швейцария, като за първи път норвежката орда ще има изпълнения и в Канада и Румъния, като датите нарастват с всеки изминал ден!

 

Видео от изпълнението на KOLDBRANN по време на Wacken през 2023-та година може да бъде видяно тук:

Полезни връзки:
Koldbrann Facebook: https://www.facebook.com/koldbrannofficial
Koldbrann Instagram: https://www.instagram.com/koldbrann_offisiell
Koldbrann Webshop: https://koldbrann.bigcartel.com

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
1 Коментар
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
1 месец 🔥

Точно в целта,като противодействие срещу адската жега.Това издание ще го приема като леден компрес върху изкълчен глезен…Тоест ИМАМ НУЖДА ОТ НЕГО..И много други като мен влизащи и четящи този сайт…
Сега се наплискайте със студена вода,изправете се и отправете устремен поглед който да покаже вашата гордост,че се отдадени на ИЗКУСТВОТО…
Като в лодката на ЛОДКАРЯ „носеща“ се върху водите непознати…
Слушайки този албум си пожелавам на себе си и на ВСИЧКИ НАШИ ХОРА да бъдем невидими за видимото и ВИДИМИ ЗА НЕВИДИМОТО…Като вампири и сънища…Кои са те?

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.