THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

WORMWITCH представят сингъла „Draconick Sorcerous Canadian Witchknights“

WORMWITCH представят сингъла „Draconick Sorcerous Canadian Witchknights“

Канадската блек метъл банда WORMWITCH представя нов сингъл от предстоящия си четвърти дългосвирещ албум, „Wormwitch“.
Студийното заглавие ще бъде издадено на 26-ти юли чрез лейбъла Profound Lore Records, като предварителните поръчки на физическите носители  са стартирани на следния адрес: https://linktr.ee/wormwitchblackmetal.

Като черни криле от обсидианово небе, WORMWITCH се спускат от мрака през 2015 г., някъде върху подгизналите от дъжд гори на крайбрежната Британска Колумбия.
Съживена от костите на няколко местни пънк и метъл банди, новото формация си поставя за цел да съчетае мелодично блек метъл нападение с дет метъл влияния със свирепостта и отношението на краст пънка и класическия рокендрол, захвърляйки бремето на церемонията и помпозността за момент.

WORMWITCH издадоха първото си демо, „The Long Defeat“ през 2015 г., като малко след това подписаха с Prosthetic Records, под чието ръководство издадоха „Strike Mortal Soil“ (2017), „Heaven that Dwells Within“ (2019) и „Wolf Hex“ (2021 г.). През това време групата прави турнета с изпълнители като The Black Dahlia Murder, Suffocation, Midnight, Necrot, Uada, Bewitcher и много други, спечелвайки си последователи в култовата и международна критика. През 2022 г. WORMWITCH се стремят да издадат самостоятелно поредица от сингли и да предприемат няколко турнета в Северна Америка. След натоварения фестивален сезон през 2024 г. излезе сплит от шест песни с блек-трашърите от Атланта Sadistic Ritual.

Сега, с остриета, щателно изострени и закалени под светлината на дивата канадска луна, WORMWITCH се появяват отново, за да предложат своя четвърти пълнометражен запис. Едноименен, “Wormwitch” е изявление на група, което се очертава като весело тържество с дяволска скорост, изпепеляваща мелодия и демонична интензивност.

 

 

 

Съдържание:
1.Fugitive Serpent 05:13
2.Envenomed 04:41
3.The Helm and the Bow 05:02
4.Inner War 05:27
5.Godmaegen 05:51
6.Salamander 02:14
7.Wormsblood Necromancy 04:53
8.Bright and Poisonous 04:00
9.Draconick Sorcerous Canadian Witchknights 03:55

 

 

 

 

Чуйте сингъла „Draconick Sorcerous Canadian Witchknights“:

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.