THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм : Nordjevel : Gnavhòl

Стрийм : Nordjevel : Gnavhòl

Норвежката култова блек метъл банда Nordjevel издаде днес своя  трети дългосвирещ албум, „Gnavhòl“.
Бандата влезе в Studio Fredman през изминалата есен, като продуцент на албума е Fredrik Nordström от Dream Evil, звуков инженер на редица албуми на групи като Dark Tranquillity, The Crown, Septicflesh, Samael и много други.
Обложката е творба на Khaos Design.
Физически носители могат да бъдат открити чрез лейбъла Indie Recordings.

NORDJEVEL навлязоха на международната блек метъл сцена през 2015 г. и се разпространиха като чума, завладявайки публиката на фестивали като Inferno, Kaltenbach Open Air, Wacken, Hellfest, Bloodstock, Maryland Deathfest и In Flammen Open Air. Групата е основана от Doedsadmiral и се състои от утвърдени музиканти от групи като Ragnarok, Myrkskog и Dark Funeral. Чрез отличителни вокали, поставени в брутална и инструментална звукова пустош, NORDJEVEL водят слушателите в империя на адски гняв, изпълнена с неясен, варварски мрак.

Техният едноименен дебютен албум излезе през 2016-та година NORDJEVEL излязоха на сцената като ледена буря и бързо се превърнаха в сила, с която трябва да се съобразяват. Бруталното и искрено отношение на NORDJEVEL към блек метъла впечатли.

През 2019 г. NORDJEVEL издадоха следващия албум „Necrogenecis“, а през 2021-ва година излезе и EP записът  „Fenriir“. И двете издания показват грандиозността, на която са способни NORDJEVEL, получавайки възторжени отзиви и високи оценки от пресата и феновете по целия свят. Всички издания на NORDJEVEL стигнаха до многобройни списъци с „най-добри за годината“ и бързо доказаха позицията на групата на международната блек метъл сцена.

 

Можете да поръчате новия албум на следния адрес: https://shop.indierecordings.no/

 

 

 

Съдържание:

1. I Djevelens Skygge
2. Of Rats and Men
3. Satans Manifest
4. Within the Eyes
5. Gnavhòl
6. Antichrist Flesh
7. Spores of Gnosis
8. Gnawing the Bones
9. Endritual
10. Twisted Psychosis*
(*бонус парче към изданията на плоча и диск)

 

 

Стрийм на заглавието в Spotify:

 

 

В случай,че ви е интересно, можете да прочетете ревюто на албума ТУК.

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.