THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Стрийм: FVNERALS : Let the Earth Be Silent

Стрийм: FVNERALS : Let the Earth Be Silent

Германското дарк ембиънт/ дуум метъл дуо FVNERALS издаде днес новия си дългосвирещ албум, „Let the Earth Be Silent“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Prophecy Productions и може да бъде поръчано на физически носител на следния адрес: https://en.spkr.media .

FVNERALS създадоха албум, който превръща празнотата на бездната и дълбината на пропастта в звук със своя трети дългосвирещ „Let the Earth Be Silent“. Дуото придава звукова форма на тишината на унищожението, което човешкият вид носи в живота и на себе си.
Депресия, изолация и екзистенциално отчаяние се прокрадват около всяка нота.
FVNERALS се заражда като идея, когато вокалистката и басистка Tiffany Ström среща китариста и композитор Syd Scarlet в южния английски курорт Brighton през 2013-та година.
Обединяването на креативните им сили дава плод на мрачен дуум метъл нюанс, който се докосва до влиянията на ембиънт, drone и дори пост-рок звученето, достигайки като резултат до своя злокобен и натежал с емоции звук.
Първият признак на живот от FVNERALS е дебютното им EP „The Hours“ (2013), което много скоро бива последвано от дългосвирещия дебют на бандата „The Light“ през лятото на 2014-та година. През 2015-та година FVNERALS се завръщат с втория си EP запис „The Path“ и се преместват в Шотландия, където започват работата по втория си дългосвирещ албум.
Когато „Wounds“ излиза през 2016, албумът предизвиква вълна от участия в Европа.
В сравнение с предишните си творби, FVNERALS предприемат още по-малко оптимистичен подход в писането на песни в „Let the Earth Be Silent“. Този албум е чиста артистична експресия, обвита в красив мрак.

 

Съдържание:
1.Ashen Era 07:23
2.Descent 04:38
3.For Horror Eats the Light 07:32
4.Annihilation 05:02
5.Rite 01:51
6.Yearning 05:32
7.Barren 08:21

 

 

Чуйте албума в BandCamp:

 

Ако ви се чете, прочетете ревюто на албума ТУК.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.