THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT представят сингъла „Of Blizzards And Banshees“

IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT представят сингъла „Of Blizzards And Banshees“

Американската блек метъл банда IMPERIAL CRYSTALLINE ENTOMBMENT разкри второ парче от предстоящия си дългосвирещ албум, „Ancient Glacial Resurgence“, с цел да унищожи влиянието на лятното слънце върху планетата. Можете да чуете агресивната, зарибяваща и разюздана ‘Of Blizzards And Banshees’ тук:

Съчетавайки в равни части блек метъл жестокост и величие, „Of Blizzards And Banshees“ съдържа смазващи бластове, свирепи рифове и адски писъци в знак на почит към древния астрален антибог Råvaskieth.

IceSickKill разказва в детайли:
„Ние не планираме и не контролираме, нито полагаме съзнателни усилия върху вече изговорените езици или идеи. Единственото ни влияние е подсъзнателно. Всичко произтича от нас едновременно. Всичко се прави в момента, спонтанно. Когато се съберем, съзнанието ни изчезва и духовете, към които сме били призовани, обладават астралния ни флуид и по този начин контролират движенията ни и издигат древната омраза чрез инструментите на телесните ни продължения. Това е много възторжено преживяване, както и когато се събираме по време на  нашите ритуали за призоваване.
Ако тази музика ви звучи нечовешки, значи сте прави. Пускайки  албума в тонколоните си, вие отваряте очите на великите отвъдни светове, които само чакат да надникнат право във вас. Всички тези песни идват от един източник, а текстовете им се разливат като предупреждения, лично отправени  от Råvaskieth. Нашите нечовешки души постоянно се сблъскват на астрално ниво, преплитат се и се вдъхновяват взаимно. Тези песни се появяват по естествен начин като комбинирано единство от сила и убеденост. Нито един човек не създава, всички ние просто течем. Ние не се справяме с нещата така, както могат да го разберат нормалните хора.

Баншите са истински и с течение на времето I.C.E. ще ги разкрие. Баншите са празнотата от крещяща болка, която се носи по вятъра. Когато виелицата на вятъра вие, ще чуете и ще знаете, че те идват, нахлувайки през всеки свободен вход. Някои атакуват във физически форми с жестоко първично насилие, други заразяват белите ви дробове и бавно ви карат да се обръщате един срещу друг или да изядете семейството си, щом огладнеете. Те са просто думи и шепот, идващи от устата на великия Råvaskieth, докато той се мята и сънува страстта на несътворението върху човека. Върнете се в празнотата. Преди черното празно пространство е имало бяла празнота на нищото, имало е безкрайна, мрачна бездна от ослепително бяло. Баншите са ключалките към царството, а ние сме ключовете и предчувствието за КРАЯ“.

 

Всичко за албума прочетете ТУК.

„Ancient Glacial Resurgence“ ще бъде издаден чрез лейбъла Debemur Morti Productions на диск, винил, аудиокасета и в дигитален формат, като е придружен и от мърчандайз, а датата на издаване е 1-ви септември. Предварителните поръчки са възможни чрез магазините на лейбъла в ЕС, САЩ и Bandcamp. Ексклузивното винилово издание на DMP  може да бъде закупено единствено от DMP : https://www.debemur-morti.com

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.