THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Order“, новият албум на DECOHERENCE

Чуйте „Order“, новият албум на DECOHERENCE

Великобританската експериментална блек метъл група Decoherence издаде днес своя трети дългосвирещ албум, „Order“.
Студийното заглавие се разпространява чрез лейбъла Sentient Ruin Laboratories, като е  налично в дигитален формат и на физически носител – аудиокасета, диск и 12″ винил.
Записите и смесването са извършени от Stroda, а мастерирането е поверено на Necrosound.
Обложката е творба на Maria Mendes.

Линк за поръчка: https://bit.ly/3CJTvtY

Британските блек метъл футуристи Decoherence се появяват отново от най-тъмната необятност с „Order“ – внушителен трети дългосвирещ пейзаж, посветен на ненадмината слухова визия, обгърната в абсолютен мрак и празнота.

Какво можете да очаквате?
Микроскопичното съществуване на човечеството и пълната му незначителност в рамките на парадигмата на нашата необятна реалност и непознато сътворение, озвучени със средствата на студения, синтетичен, механичен експериментален блек метъл, внушаващ една бъдеща реалност, в която непознатият технологичен напредък ще преодолее неизмерими звездни разстояния и ще потуши копнежа на човечеството за познание, като ни постави точно пред устата на забравата, от която всяко завръщане или бягство ще бъде невъзможно.

Разпадайки се пред хоризонта на събитията, осъзнаването, че маниакалният ни стремеж към познание е бил воден единствено от потискащото чувство на безсмислие и страх в сянката на безкрайността и жестокостта на празния необятен космос, ще стане по-съкрушително от самата безкрайна гравитация.

Именно самата предпоставка, изградена от абсолютна незначителност и неизбежно унищожение, прави музиката на Decoherence толкова антихуманна. Сценарий на абсолютен ад, изгубен между науката, въображението, философията и тоталния страх, обединяващ различни състояния, недостатъци и аспекти на човешката природа и съзнание, прецизно изработен от сюрреализма на Blut Aus Nord и авангардния дисонантен блек и дет метъл, произхождащ от Ulcerate, мрачната, странична необятност на Darkspace, индустриалният мрак на Godflesh и Brighter Death Now и двусмисления, експериментален футуризъм на трансформиращи се групи от 80-те и 90-те години на миналия век като Alchemist, Ved Buens Ende, Voivod и Killing Joke.

 

 

 

Съдържание:
1.Closed Timelike Curves
2.An Unconfined System
3.With No Pre-Existing Direction
4.The Future Behind Them
5.Quintessence Field
6.Degenerate Ground States

 

 

 

 

Официална премиера на „Order“ в YouTube:

 

 

Можете да си припомните ревюто на албума ТУК.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.