THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Innerst I Mørket“, новият албум на Manii

Чуйте „Innerst I Mørket“, новият албум на Manii

Култовата трондхаймска блек метъл банда Manii издаде днес своя  трети дългосвирещ албум, „Innerst I Mørket“.
Ледената атака на групата се разпространява чрез  лейбъла TERRATUR POSSESSIONS и включва една дълга епична песен  от около 38 минути.

От лейбъла споделят:
„Времето лети и е трудно да осъзнаем, че са минали 5 години от последната продукция на Manii; фантастичната и неспокойна творба „Sinnets Irrganger“. Мракът на този албум е рядкост и той все още е албум, към който се връщам в най-мрачните дни и настроения на годината.
Не се заблуждавайте: ‘Innerst i Mørket’ продължава точно там, където спря през 2018-та година, но при това този път музиката е още по-мрачна, макар и с по-обемист звук, за който допринася видният барабанист V.Enride, по-известен от Whoredom Rife и Syning (и не само). ю
Както винаги, Manii предоставя силно дикомфортна и натрапчива музика – нещо, в което Cernunnus е абсолютен майстор, както може да се знае от други негови проекти като Manes, Syning, Lethe и други, отново допълнена с едни от най-впечатляващите вокали, които съм чувал от години насам от Sargatanas (стария Manes).
Смея да твърдя, че това е най-доброто им издание до момента, и можете да ме цитирате.Ще използвам едно изречение, което написах в описанието на „Sinnets Irrganger“ още навремето, тъй като то пасва повече от всякога на това: ‘Manii използва пластове и нива, които в музикално отношение предизвикват ниво на неразположение, което не е лесно да се изобрази. Неудържим израз на отчаянието на съществуването и все по-достигащата дълбочина на презрението към себе си…’ „

 

 

Чуйте „Innerst I Mørket“ по-долу:

 

 

Можете да откриете  физически носители на следния адрес: https://bit.ly/3pGWgt9

Пълно ревю на албума си припомнете ТУК.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.