THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Nous sommes d’Hier“, новият албум на SÜHNOPFER

Чуйте „Nous sommes d’Hier“, новият албум на SÜHNOPFER

Няколко  дни преди официалното издаване на „Nous sommes d’Hier“, SÜHNOPFER излъчиха премиерно четвъртия си дългосвирещ албум. Чуйте по-долу тези седем епични песни, изпълнени с носталгично величие:

 

Композиторът Ardraos повдига завесата около новия албум:
„Очевидно присъстват исторически препратки, както и теми, които са по-склонни към ониризъм и лични интерпретации. Ако разгледаме подробностите в списъка с песни, „D.S.F.R.“ е алегория за края на управлението на кралете на Франция. „Sermon sur le Trépassement“ е вдъхновена от проповедта за смъртта на грешника от френския религиозен философ Масийон. „Pays d’Allen“ е друга почит към терора на Бурбоните, „Céron“ говори за една от последните вещици, съществували в този регион през 19 век и легендите, свързани с нея, а „Derniers Sacrements“ се отнася за последните дни на сина на Луи XVI, който умира в затвора през 1795 г. на десетгодишна възраст. Когато говорим за музиката в „Nous sommes d’Hier“ , съвсем очевидно ерата на която най-силно се възхищавам в блек метъла е тази от 90-те. Звуците, които ме белязаха, когато започнах да слушам блек метъл, идват от шведската, норвежката и френската сцена от тези времена. Винаги съм искал SÜHNOPFER да бъде част от тази естетическа приемственост, защото това е просто същността на това, което ме накара да оценя и да се потопя в блек метъла.“

 

Детайлите за албума можете да си припомните ТУК.

 

„Nous sommes d’Hier“ ще бъде издаден на 6 октомври чрез лейбъла Debemur Morti Productions, като предварителните поръчки на дисковете и плочите стартират от днес в официалния сайт на лейбъла: https://www.debemur-morti.com , както и в BandCamp.

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.