THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

SERPENTS OATH представят сингъла „PANDAEMONIUM“

SERPENTS OATH представят сингъла „PANDAEMONIUM“

Белгийската блек метъл банда SERPENTS OATH излъчва премиерно нов сингъл от предстоящия си трети  дългосвирещ албум! Студийното заглавие носи името ‘REVELATION’ и ще бъде издадено на 15-ти декември чрез лейбъла Odium Records (BLACK ALTAR, OFERMOD, BEASTCRAFT и др.), с когото групата подписа договор наскоро.
Мрачното изкуство на обложката е творба на Néstor Avalos (DARK FUNERAL, ROTTING CHRIST и др), като изобразява следващата част от бунта на Луцифер, който е главната тема и в обложките на изминалите два албума. С „REVELATION“,  Той  се  въздига и сяда върху божия трон, от който започва да управлява.

Албумът описва пътуването от посветен до адепт, разделен на 3 глави. Всичко започва с първата стъпка по вашия собствен път, символизирана от главата „Битие“. За да напредне обаче, човек трябва да разруши заучените бариери и да премине през процес на деидентификация, символизиран от главата за Апокалипсиса. Само тогава човек може да се прероди, символизирано от главата за „Възкресението“.

Така трите глави разглеждат подобна тема от различни ъгли. Ако погледнем огъня  от гледна точка на генезиса,  го виждаме като искрата на живота или искрата на една идея. От гледна точка на апокалипсиса, това е всепоглъщащ огън, който поглъща всичко по пътя си. От гледна точка на възкресението, това е вътрешният пламък, Черният пламък на духовното просветление, когато човек открие Източника в себе си.

Станете свидетели на отприщването на Звяра на 15-ти декември чрез Odium Records и се пригответе да бъдете смазани от пронизващи черепа рифове на омраза!

“Yours is my Flesh and my Spirit”

 

 

 

 

 

 

 

Съдържание:

01.Invocatio Genesis
02. Blood Covenant
03. Gateways to Tiamat
04. Purification through Fire
05. Invociatio Apocalypsis
06. Beyond the Void
07. Drakonian Gnosis
08. Path of the Serpent
09. Invocatio Resurrectio
10. Cult of Death
11. Unto Typhon
12. Pandaemonium

 

 

 

 

Сингълът „Pandaemonium“ ще бъде излъчен премиерно заедно с официално видео в колаборация с MothmeisterOfficial  тази вечер  в 19:30 (18:30 CET). Последвайте премиерата:

 

Можете да си припомните ревюто на албума ТУК.

 

Полезни връзки:
www.serpentsoath.com
https://www.facebook.com/serpentsoath
https://www.instagram.com/serpentsoath/
www.odiumrex.com
www.facebook.com/odiumrex
www.instagram.com/odiumrecords
www.odiumrecords.bandcamp.com
www.youtube.com/odiumrec

 

 

 

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.