THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

VII години отдаденост с пламъка на THE VOID

VII години отдаденост с пламъка на THE VOID
BG1 от 2

Съвсем символично, в годината на Дракона  THE VOID навършва емблематичните VII години!
Седем години, в които THE VOID се превърна в най-обичаното (и понякога най-мразеното), най-обсъжданото, влиятелно, АВТЕНТИЧНО, подражавано и вдъхновяващо място на Балканите за  споделяне на блек метъл и други обсебващи звуци от подземията – особено що се отнася до границите на България (определено изпреварих времето в застоялото българско общество, съдейки по редица тантруми, изкуствено създадени драми и опити за саботаж).
Това е мястото, където седем години  голяма част от най-интелигентните и автентични музикални фенове четат също толкова интелигентно и автентично написани ревюта за мрачна и красива музика, оригинални и интересни материали, стойностни  и качествено поднесени новини (от които 99.9% от първоизточника, а не открити във фейсбук или канала на BMP), слушат специално подбрани плейлисти и се потапят изцяло в света на подземната сцена с всички нови и интересни заглавия, които старателно биват подбирани всеки ден.
През изминалата година активността в сайта достигна над 7 и половина милиона посещения, което надмина всякакви мои очаквания…
Няма как да не се чувствам благодарна и щастлива от това, което виждат очите ми след толкова години вложени усилия, време, ресурси, страст и огромна любов.
През изминалата година въведох и нова опция в сайта – SOUL REDEEMER, която искрено обожавам и за чийто топъл прием се радвам (прочетете тук).
Особен акцент беше и интензивният и вдъхновяващ ноември, в който написах 15 ревюта в рамките на общо три седмици – по едно ревю  във всеки делничен ден. Това беше не само красиво изживяване за мен самата и за връзката с музиката, не беше и само представяне на стойностни заглавия, но и покрай същината (музиката)  на показ излезе нещо повече. Надявам се покрай вникването в написаните текстове, да сте схванали и това послание,  и просветлението да ви е вдъхновило.
Като „майка“ на това място, и като основна движеща сила наоколо, моя отговорност е да поддържам чистотата на пространството и да предам послания, които да застават зад идеологиите и целите на THE VOID, а именно … чистотата, силата на индивидуалната мисъл и отдадеността. Съдейки по всичко случило се през седемте години съществуване , категорично успях в това начинание…

И на този хубав ден бих искала да ви споделя следното. Никога не съм търсила популярност, нито тонове трафик. Тези неща просто се случиха с времето съвсем неусетно и естествено, и са просто страничен ефект от създадените вълни и добра работа. Целите тук винаги са били ясни, и на първо място е била и ще бъде музиката. Това е и моят съвет към всеки, който се опитва да върви по сходен път: по-малко его  и повече отдаденост, бъдете автентични, вървете в свой собствен коловоз. И ако няма коловоз… създайте го.

Благодаря на всички, които четат и се вълнуват искрено от съдържанието тук.
Благодаря също така на всички свои лоялни партньори – банди, агенции, организатори на събития и лейбъли, с които се открихме  в  самото начало и всички онези, които се присъединиха към ордата ми впоследствие. За мен  сте магия – онази искра, която поддържа пламъка жив, и винаги ще съм благодарна за всяка секунда, прекарана с вас в името на музиката.

LONG LIVE THE VOID!

 

 


В знак на признателност за седемте години култово изживяване нарисувах специален дизайн, с който да отбележим ключовите VII. Всички подробности можете да видите  в мърч секцията на THE VOID: https://www.thevoidjournal.com/merch.

 

 

ПП: Нарочно не поставих логото на сайта. Този акт е  символ на мисълта над материята, на липсата на болни амбиции и его в това свещено пространство.

 

 

BG1 от 2

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
8 Коментара
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Мирослав-Velzevul666
4 месеца 🔥

С пожелания за още много магически години изпълнени с много музика,литература,картини и въобще с изкуство в своята най-чиста и съкровена същност.
Нека мечтите станат уникални спомени…Прозрачна чистота като в дълбините на хилядите езера…

Hellfire
4 месеца 🔥

ЧЕСТИТ ОГНЕН РОЖДЕН ДЕН НА THE VOID!!! LONG LIVE THE VOID!!!

Николай
4 месеца 🔥

Рядко казвам подобни неща, но си заслужава. ГОРДЕЯ СЕ с това, че първата медия за блек метъл на БАЛКАНИТЕ е БЪЛГАРСКА и се води толкова жарко. Честити да сте и поне още 100 години да радвате ушите и очите ни.

J. D.
4 месеца 🔥

The best out there! I follow your place every single day and love it so much, keeep up the amazing work!

Симона
4 месеца 🔥

ЙЕССС! Прекрасни сте и ти и това място! ИСКАМ ВСИЧКО.

Тодор
4 месеца 🔥

Честит рожден ден на най-култовото място!!!!!!! Още дълги години да ни радваш с най-доброто, майче!

VLAD
4 месеца 🔥

Улюблене мiсце! Щоб бути!

ThurioS
4 месеца 🔥
Отговори на  VLAD

Так!Щоб бути!

Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.