THE VOID JOURNAL


Първата медия на Балканите, посветена изцяло на блек метъл жанра
и омагьосващите звуци на балканския и световен ъндърграунд 

Underground Kvlt - Following the Dark Arts since 2017

Чуйте „Dark Space -II“, новата трансмисия на DARKSPACE

Чуйте „Dark Space -II“, новата трансмисия на DARKSPACE

Начало на трансмисията.
Насред ехото, натрапчив писък отеква в необятната шир.
Уловен от проницателния сонар на орбитален сателит, Триумвиратът достига до жителите на Земята в пълната си мощ: Wroth, Yhs и Zharaal обсебват тишината.

След като категоризираха последните си няколко трансмисии от I до III I, мистериозното космическо трио представя експериментално пътуване, което леко се отклонява от предишната им работа, като същевременно остава в сферата на това, което DARKSPACE представлява  в музикално отношение : психеделичен и атмосферен пространствен блек метъл.

Промяната в състава позволи на музикантите от другия свят да експериментират отново с различни звукови текстури. С Yhs в редиците си и след две десетилетия създаване на непреодолими атмосфери, швейцарците DARKSPACE са готови да разгърнат нови хоризонти с новия си  дългосвирещ албум,  „Dark Space -II“ – изследване на непознати звукови територии.

 

 

„Dark Space -II“ включва:
1. Dark -2.-2 (47:12)

 

 

Чуйте заглавието по-долу:

Фракталните електронни семпли прорязват пътя си през слоеве от извънземни дронове, създавайки потапящо изживяване, противоречащо на границите на конвенционалния блек метъл жанр. Гласови предавания, като шепот от дълбините отвъд, безпроблемно вплетени в смразяващия микс, добавят натрапчиво измерение към небесната конфигурация.

DARKSPACE ви призовава. Елате да изследвате великите непознати територии на космическото пространство…

Линк за поръчка на физически носители: https://redirect.season-of-mist.com/DarkSpace-II.

Край на трансмисията.

 

Можете да си припомните ревюто на албума ТУК.

Сподели статията :
Абонирай се.
Известие за:
0 Коментара
Inline Feedbacks
View all comments
Моля, прочетете, преди да коментирате в сайта:
1.Поднасяйте критиката си обосновано и интелигентно.
2. Коментари извън темата на статията - конкретният изпълнител или музиката му, ще бъдат премахвани. Не е коректно спрямо изпълнителите под статиите за тяхната музика да се прави реклама на други изпълнители или да се водят разговори на друга тема.За този тип дискусии можете да използвате имейл адреса на The Void Journal, а скоро може би ще бъде създаден и форум/чат, в който да може всички да общуват свободно без ограничения.
The Void Journal е първата по рода си медия на Балканите - нека поддържаме нивото на нужната висота.