Стрийм: Hyborian : Volume II

Американската стоунър метъл банда Hyborian пусна  за свободно слушане  втория си дългосвирещ албум, “Volume II”, който предстои да бъде официално издаден на 20-ти март тази година чрез френския лейбъл Season of Mist.
Студийното заглавие ще бъде налично в дигитален формат и на физически носител (аудиокасета, CD и 12″ винил).
Концептуалният албум продължава точно оттам, където завършва дебютният запис на бандата, като този път заглавието ще бъде придружено от sci-fi новелата “The Traveller” (цели 224 страници) , написана изцяло от китариста и вокалист на Hyborian , Martin Bush.
Линк за поръчка: https://smarturl.it/HyborianVol2

Мартин обяснява за концепцията и новелата :
Вселената е изпълнена с нови начала. Животът извира отново и отново в непрестанен кръговрат от раждания и прераждания , милиарди различни начала ,взаимносвързани, като всяко едно начало влияе на следващото начало. Всеки край е ново начало ;това, което се е случило в края, е всъщност началото на това, което предстои .
Описаното начало в новелата започва в края, краят на всичко. Вселената умира. Намира се в последните стадии на съществуването си , което по своему е път към новото начало,началото на онова, което е отвъд. Цикълът продължава, прехвърляйки безкрайната поредица от раждания и смърт , всички свързани, всички образувани от началото , което се е случило преди тях.
Вселената умира, но ще се възроди отново.

 

 

Съдържание на албума:

1. Driven By Hunger
2. Stormbound
3. Sanctuary
4. Planet Destructor
5. The Entity
6. Expanse
7. Portal
8. In The Hall Of The Travellers

 

 

 

Стрийм на албума в YouTube:

Сподели статията :
  • 109
  •  
  •  
  • 12
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *