Стрийм: Dkharmakhaoz : Proclamation ov the Black Suns

Мистериозното беларуско блек метъл дуо Dkharmakhaoz издаде днес дебютния си дългосвирещ албум, носещ името  “Proclamation ov the Black Suns”, чрез лейбъла Iron Bonehead Productions.
Заглавието е налично в  дигитален формат и на физически носител – CD и 12″ винил.

Dkharmakhaoz е мистериозен двучленен проект от Беларус. Въпреки тяхното иначе новаторско разбиране, блек метъл музиката, която двамата музиканти създават е с леки корени към втората вълна блек метъл от 90-те години, като в същото време тя е и наравно съчетана с модерни интерации.
Звукът на Proclamation ov the Black Suns, първият публичен запис на групата, е здрав и мускулест, като в същото време притежава и своя фина странност ; макар и в никакъв случай не се стреми към „индустриалното“, в него има известна пост-апокалиптична вибрация.

Рифовете са изкормени отгоре и отдолу, китарата и басът работят заедно в изтъкаването на плътни изражения на ужас и тъмнина.
И не само, съществува и един левитационен елемент от блек метъл звучене, който допринася за проницателна атмосфера.
Без съмнение, този блек метъл елемент със сигурност е подчертан в седем песни / 36-минутното изпълнение на албума, заедно с нощен мелодицизъм, който благоприятно поставя рекорда в парадигматичната територия без следване на някаква мода.
Вечно произведение, парадоксално изтъкано от модернизъм, Proclamation ov the Black Suns е затъмнение, на което си струва да бъдете свидетели.
Освежете, регенерирайте, възстановете!

Линк за поръчка: https://bit.ly/2PcVT3C

 

Съдържание на албума:

1. The Cycle ov Omega
2. The Way with the Serpent Entwined
3. Beyond the Transcendental Luminescence
4. Proclamation ov the Black Suns
5. Chthonic Rites ov Fertility
6. Ascension
7. Reu Nu Pert Em Hru

 

 

 

Стрийм на албума в BandCamp :

Сподели статията :
  • 75
  •  
  •  
  • 5
  •  
  •  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *